به گزارش بازار، علی جودکی روز شنبه افزود: ایجاد شغل در حوزه اصناف ارزانتر از سایر بخشها است و در صورت هدایت بخشی از سرمایهگذاری به این سمت، میتوان گام بلندی در جهت حل مشکل بیکاری برداشت.
وی ادامه داد: واحدهای صنفی تولیدی و فنی، حتی قادر به تامین برخی مواد اولیه کارخانهجات و صنایع کشور هستند، بنابراین باید به این بخش بیش از پیش توجه شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد: ۳۸هزار و ۳۵۳ مورد بازرسی با هدف مقابله با احتکار و گرانفروشی سال گذشته از واحدهای صنفی، تولیدی و خدماتی این استان انجام شد.
وی ادامه داد: هشتهزار و ۲۵ پرونده به ارزش یکهزار و ۳۵۸ میلیارد ریال در جریان بازرسی از واحدهای صنفی، خدماتی و تولیدی استان مرکزی در سال گذشته تشکیل و به مراجع قضایی تحویل شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی، درصد تخلفیابی در بازرسی از واحدهای صنفی این استان را بیش ۲۱ درصد عنوان کرد و گفت: صیانت از حقوق مصرف کننده یکی از سرفصلهای مهم برنامههای ادارهکل صنعت، معدن و تجارت این استان است.
جودکی اضافه کرد: گرانفروشی، درج نشدن قیمت، کم فروشی، تعطیلی خودسرانه و صادر نشدن فاکتور مهمترین تخلفات ثبت شده مربوط به اصناف استان مرکزی در سال ۱۴۰۳ بوده است.
۶۳ هزار و ۸۷۱ واحد صنفی زیرنظر ۱۵۸ اتحادیه در استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما