۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
۶۶۰ فرصت شغلی جدید در استان بوشهر ایجاد شد
با حمایت سازمان بسیج سازندگی؛

۶۶۰ فرصت شغلی جدید در استان بوشهر ایجاد شد

رئیس بسیج سازندگی بوشهر گفت: با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۶۶۰ نفر از متقاضیان واجد شرایط، گام مهمی در راستای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق کم‌برخوردار این استان برداشته شد.

به گزارش بازار، سرهنگ اکبر پورات، روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: این تسهیلات در چارچوب اجرای ماموریت‌های ذاتی سازمان بسیج سازندگی و از محل اعتبارات تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به متقاضیان پرداخت شده است.

وی افزود: مجموع اعتبار پرداخت‌شده در این مرحله،یکهزار و ۸۰ میلیارد ریال است که با هدف حمایت از تولید خرد، تقویت اقتصاد خانوار، و توسعه فعالیت‌های اشتغال‌زای مردمی، تخصیص یافته است.

رئیس بسیج سازندگی استان بوشهر یادآور شد: تمرکز اصلی این سازمان بر توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته به‌ویژه روستاها است.

پورات با تاکید بر نقش بسیج سازندگی در پیشبرد عدالت اجتماعی تصریح کرد: این روند در سال جاری نیز با قوت ادامه خواهد داشت.

کد خبر: ۳۳۵٬۷۱۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha