به گزارش بازار، پیام مساعدی روز سه شنبه افزود: براساس هشدار یادشده نوع مخاطره وزش باد (گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت)، خیزش گرد و خاک محلی و نفوذ گرد و غبار فرامنطقه ای است.
وی با اشاره به اینکه منطقه اثر هشدار نواحی و سواحل شمالی و مرکزی استان بوشهر است یادآور شد: آلودگی و کاهش کیفیت هوا و کاهش شدید دید افقی اثر مخاطره این هشدار است.
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر تصریح کرد: خودداری از تردد غیر ضروری در سطح شهر برای عموم بویژه برای کودکان ، سالمندان و بیماران احتیاط لازم در ترددهای برون شهری و دریایی، مراقبت از محصولات کشاورزی ضروری است.
مساعدی گفت: براساس پایش ایستگاه های کیفیت سنجی هوا هم اکنون دید افقی در بنادر گناوه و دیلم ۱۰۰، برازجان ۲۰۰ ، بندر دیر ۳۰۰ ، جم ۵۰۰ ، بوشهر و عسلویه نیز ۶۰۰ متر است.
نظر شما