۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۶
بدی آب وهوا در نجف مشکلی در پروازهای عتبات ایجاد نکرد

بدی آب وهوا در نجف مشکلی در پروازهای عتبات ایجاد نکرد

مدیرکل روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از انجام تمامی پروازهای نجف و بغداد بدون تاخیر از طریق فرودگاه امام خمینی خبر داد.

به گزارش بازار، اهورا محمدی، مدیرکل روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تمامی پروازهای نجف و بغداد از فرودگاه امام خمینی برقرار است و مشکلی در انجام این پروازها وجود ندارد.

وی ادامه داد: در ساعت ۱۸ یک پرواز از شرکت عراق ایرویز بود که بدون تاخیر انجام شد همچنین پرواز دیگری به مقصد نجف از طریق شرکت هواپیمایی زاگرس در ساعت ۲۱:۳۰ انجام می شود که در مرحله بوردنیگ و مسافرگیری است که‌ طبق دریافت اطلاعات از ایستگاه پروازی مشکل یا تاخیر در پرواز وجود ندارد.

او یادآور شد: همچنین تا این لحظه تمامی پروازها از کشور عراق وارد فرودگاه امام خمینی شده و تاخیری نداشته اند.

مدیرکل روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی اظهار داشت: با توجه به شرایط آب وهوایی مسافران از آخرین وضعیت پرواز مطلع شوند اما تا این لحظه تاخیری در پروازهای عتبات وجود نداشته است.

کد خبر: ۳۳۵٬۴۳۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha