به گزارش خبرنگار بازار، سیدمحسن صادقی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای اداری استان در محل استانداری زنجان، گفت: از تلاشهای مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی بهویژه فعالان حوزه خدمات نوروزی قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه شرایط کشور سال گذشته خاص بود، اظهار کرد: سال ۱۴۰۳ در ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی، سالی پرفراز و نشیب بود.
استاندار زنجان با بیان اینکه میزان تحقق حقوق دولتی یکونیم برابر نسبت به پیشبینیها رشد داشته است، گفت: رقم مصوب عمرانی ۴۸۰۰ میلیارد تومان بوده که ۷۰ درصد آن محقق و به حساب دستگاههای استانی واریز شده است.
صادقی، به واریز ۲۱۶۵ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداریها اشاره کرد و بیان داشت: از این میزان، ۱۴۸۷ میلیارد تومان سهم شهرداریهای استان بوده که لازم است شهرداران مدیریت بهینه این منابع را برای توسعه زیرساختهای شهری بهویژه در شهرهای اصلی استان مدنظر قرار دهند.
وی افزود: استان زنجان یکی از مستعدترین استانها برای جذب سرمایهگذاری است و دهها شرکت بزرگ ملی و حداقل سه تا چهار کشور بزرگ اقتصادی در حال سرمایهگذاری در استان هستند.
استاندار زنجان، از فعالسازی منطقه ویژه اقتصادی زنجان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و تاکید کرد: حوزه گردشگری نیز به عنوان یک اولویت جدید مطرح شده است که نیازمند توسعه زیرساختها است.
صادفی ادامه داد: همچنین استفاده از پساب فاضلاب در صنعت و اصلاح الگوی آبیاری برای مقابله با تنش آبی در حال پیگیری است.
وی به مزیتهای نسبی استان در تولید زیتون، کشمش و گیاهان دارویی اشاره کرد و یاد آورشد: این ظرفیتها باید در برنامههای جذب سرمایهگذاری لحاظ شوند.
تأمین برق پاک و مطمئن یکی از مهمترین پروژههای در حال اجرا است
استاندار زنجان، همچنین بر لزوم کار جمعی و همدلی بین مدیران اشاره کرد و افزود: هیچکس بهتنهایی نمیتواند مسیر توسعه استان را طی کند. همه ما اعضای یک تیم اجرایی هستیم و اختلال در عملکرد یک بخش، کل سیستم را دچار مشکل میکند.
صادقی یاد آورشد: نیروی انسانی مهمترین سرمایه استان است و نیروی انسانی کارآمد، سالم، باانگیزه و وفادار به سازمان باید محور اصلی برنامهریزیها باشد.
وی به برنامههای تأمین انرژی استان اشاره کرد و گفت: تأمین برق پاک و مطمئن یکی از مهمترین پروژههای در حال اجرا است.
استاندار زنجان تصریح کرد: زمینه سرمایهگذاری برای ۲۰۰۰ مگاوات برق در استان فراهم شده که از این میزان، ۴۵۰ تا ۵۰۰ مگاوات اراضی مشخصشده و بیش از ۱۰۰۰ مگاوات مربوط به سرمایهگذاری خارجی است.
صادقی با بیان اینکه ما با کمبود استراتژی یا برنامه مواجه نیستیم، گفت: چالش اصلی ما در اجراییسازی برنامهها است.
نظر شما