۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
از خرید قارچ‌های کنار جاده خودداری کنید!
هشدار رئیس انجمن پرورش‌دهندگان قارچ:

از خرید قارچ‌های کنار جاده خودداری کنید!

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: با توجه به رویش قارچ‌های خودرو به افراد توصیه می‌شود که از خرید قارچ کنار جاده اجتناب کنند.

به گزارش بازار، مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: با توجه به فصل بهار به افراد توصیه می شود که خرید قارچ را از مغازه ها، فروشگاه و میوه فروشی های مجاز انجام دهند و تا حد امکان قارچ بسته بندی خریداری کنند.

به گفته وی، با توجه به رویش قارچ سمی در فصل بهار، از خرید قارچ کنار جاده ها اجتناب کنند تا این فصل را بدون اتفاق پشت سر بگذرانیم.

رجبی ادامه داد: با توجه به آنکه امکان تشخیص قارچ سمی از غیرسمی وجود ندارد، افراد از مصرف قارچ خودرو یا خرید کنار جاده اجتناب کنند.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ از توزیع روزانه ۴۰ تا ۵۰ تن قارچ در تهران خبر داد و گفت: با توجه به میزان تولید، انجمن اقدام به خرید حمایتی قارچ مازاد از تولیدکنندگان کرده به طوریکه تاکنون ۶۰۰ تا ۷۰۰ تن قارچ مازاد خریداری شده است.

وی درباره آینده تولید قارچ افزود: با ورود واحدهای جدید به چرخه تولید، حداقل ۳تا ۴ درصد نسبت به سال قبل تولید قارچ رشد خواهد داشت.

رجبی قیمت هرکیلو قارچ فله سرمزرعه ۹۵ تا ۱۰۵ هزارتومان و مصرف کننده ۱۲۵ تا ۱۳۵ هزارتومان اعلام کرد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که تا پایان تعطیلات نوروز قیمت تغییری ندارد، اما بعداز تعطیلات با افزایش قیمت نهاده ها و حقوق و دستمزد قیمت ۲۵ تا ۳۰ درصد رشد خواهد داشت.

کد خبر: ۳۳۲٬۷۲۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha