۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۰
۶۰ واحد صنفی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد پلمب شد

۶۰ واحد صنفی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد پلمب شد

معاون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه طرح سلامت نوروزی از ابتدای اسفند ماه امسال در استان آغاز شده گفت: در این مدت ۶۰ واحد متخلف پلمب شد.

به گزارش بازار، مسلم شریفی در نشست با اصحاب رسانه افزود: در این طرح کارشناسان حوزه مهندسی بهداشت محیط از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، مراکز اقامتی، واحدهای صنفی، کارگاه های تولیدی، خدماتی و سایر واحدهای صنفی مرتبط بازرسی کرده و این واحدهای متخلف را شناسایی کرده اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد:طرح نظارت نوروزی در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد و با واحدهای عرضه کننده مواد غذایی که اصول بهداشتی را رعایت نکنند به شدت برخورد می شود.

وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۰۰ واحد صنفی متخلف عرضه کننده مواد غذایی در استان پلمپ شده اند.

شریفی اظهار داشت: در همه روزهای سال مردم می توانند تخلفات و شکایت های خود در خصوص رعایت نشدن موازین بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند تا در کمترین زمان ممکن اطلاع رسانی صورت گیرد.

وی با اشاره به اجرای پویش "نه به تصادف" افزود: این پویش باید فراگیر شود تا خسارت های ناشی از سوانح جاده ای کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲، ۲۲۴ نفر در جاده‌های استان جان خود را از دست داده اند تاکید کرد:حوزه بهداشت وارد پویش نه به تصادف شده تا با مداخله های پیشگیرانه،اثربخشی مثبتی را در رانندگی شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه مهمترین عوامل اثربخش در کاهش تصادف ها، جاده،خودرو، عامل انسانی است، گفت: عامل انسانی مداخله پذیرترین عامل بوده و با تغییر نحوه رانندگی می توان اثربخشی مهمی در این زمینه پدید آورد.

وی با تأکید بر نقش مهم رسانه‌ها در آموزش و آگاهی‌رسانی برای عموم اظهار داشت: رسانه‌ها به عنوان پل ارتباطی بین متخصصان بهداشت و جامعه، نقش بی‌بدیلی در ارتقای سطح سلامت عمومی ایفا می‌کنند.

شریفی عنوان کرد:با توجه به پیچیدگی مسائل بهداشتی و شیوع بیماری‌های مختلف، اطلاع‌رسانی صحیح و به‌موقع از طریق رسانه‌ها، می‌تواند نقش مؤثری در پیشگیری و کنترل بیماری‌ها داشته باشد.

وی بیان کرد:رسانه‌ها با انتشار اخبار و اطلاعات موثق، آموزش‌های بهداشتی و آگاهی‌بخشی به جامعه، می‌توانند به تغییر رفتار مردم و ارتقای سطح سلامت آن‌ها کمک کنند.

کد خبر: ۳۳۲٬۰۴۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha