۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱
جمع‌آوری ماینرهای غیرقانونی معادل مصرف یک نیروگاه اتمی بوشهر
تلاش توانیر و پلیس امنیت اقتصادی:

جمع‌آوری ماینرهای غیرقانونی معادل مصرف یک نیروگاه اتمی بوشهر

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: در ۳ سال گذشته بیش از ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر را توانستیم با همکاری پلیس امنیت اقتصادی کشف، شناسایی و جمع آوری کنیم.

به گزارش بازار، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر گفت: در ۳ سال گذشته بیش از ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر را توانستیم با همکاری پلیس امنیت اقتصادی کشف، شناسایی و جمع آوری کنیم به طوری که این میزان دستگاه ماینر معادل ۸۰۰ مگاوات مصرف برق داشته اند.

وی ادامه داد: ظرفیت نیروگاه بوشهر ۱۰۰۰ مگاوات و عدد بسیار بزرگی است و خوشبختانه تلاش شد ۱۰۰۰ مگاوات از مصرف برق غیرمجاز در کشور جلوگیری کنیم.

مدیرعامل شرکت توانیر افزود: متاسفانه در کشور هنوز به شکل غیر قانونی از شبکه برق استفاده می‌شود، امیدواریم بتوانیم با همکاری متقابل با پلیس امنیت اقتصادی کشفیات را بیشتر کنیم و ماینرهای فعال را شناسایی و جمع آوری کنیم.

کد خبر: ۳۳۰٬۴۰۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha