به گزارش بازار، جهانبخش دولتشاه بیان کرد: در سال زراعی جاری سهمیه کشت گندم در استان لرستان بهصورت دیم و آبی مشخص شده است. سهمیه در نظر گرفته شده برای استان کشت ۴۱ هزار هکتار گندم آبی و ۱۹۵ هزار هکتار کشت دیم این محصول است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر ۴۴ هزار و ۱۰۰ هکتار گندم آبی و ۲۱۰ هزار هکتار گندم دیم در استان لرستان کشت شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: این میزان کشت گندم نسبت به سهمیه در نظر گرفته شده از افزایش ۷.۷ درصدی برخوردار است.
دولتشاه به میزان تولید گندم استان نیز اشاره کرد و افزود: در سال زراعی گذشته ۵۴۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان لرستانی خریداری شد.
وی با بیان اینکه این میزان خرید نسبت به قبل ۴ برابر شده است، گفت: خرید گندم مازاد بر نیاز استان در سال ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۱۲۴ هزار تن، ۲۷۴ هزار تن و ۵۰۳ هزار تن بود.
نظر شما