احسان محمدی در گفت وگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: هدف از حضور در نمایشگاه گردشگری، معرفی فرصتها و بستههای سرمایهگذاری و نشستهای تخصصی با سرمایهگذاران حوزه گردشگری است، که تمایل به سرمایهگذاری در مازندران دارند.
وی افزود: دعوت از مدیران و دستگاههای اجرایی مرتبط با این حوزه از جمله سازمان مدیریت و برنامهریزی، آب منطقهای، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، امور اراضی، محیط زیست، اقتصاد و دارایی و سایر، برای همکاری و تسهیل در صدور مجوز کسب و کار در حوزه گردشگری، پاسخ استعلام ها و نیز مساعدت در کمیتهها و کارگروههای استانی است.
معاون سرمایهگذاری و تامین منابع گردشگری مازندران بیان کرد: در نظر داریم تا با دعوت از سرمایهگذاران آنان را با ظرفیتهای گردشگری استان آشنا و با نشست تخصصی با مدیران مرتبط در این حوزه در راستای توسعه سرمایهگذاری گردشگری استان گام برداریم.
محمدی در خصوص چالشهای موجود این بخش، اظهار کرد: مهمترین چالشهای جدی کنونی با توجه به فرابخشی بودن این صنعت و پتانسیل مازندران در حوزه سرمایهگذاری تاسیسات گردشگری، متوجه دستگاههای استان در پاسخ به استعلامات و تغییر کاربریها است که در این بخش نیاز به هماهنگی بیشتری وجود دارد.
چی ادامه داد: از آنجایی که اعم اراضی سطح استان، اراضی با توان اکولوژی یک و ۲ کشاورزی است، لذا با توجه به برنامه ۵ ساله هفتم توسعه و لزوم احداث ۵۰۰ هتل در سطح کشور، بازنگری در تسهیل صدور مجوز و تغییر کاربری اراضی مزبور در شورای برنامهریزی استان، ضروری به نظر میرسد.
نظر شما