به گزارش بازار و به نقل از راه و شهرسازی زنجان، جعفر قزوینیان، با اشاره به اینکه آییننامه اجرایی مولدسازی داراییهای دولت در سال ۱۴۰۱ ابلاغ شد، افزود: بخشی از این کار بر اساس ماده ۱۰ آیین نامه بر عهده ادارهکل راه و شهرسازی استانها می باشد.
وی با بیان اینکه اراضی دولتی بر اساس آییننامه مذکور شناسایی و مازاد تشخیص داده میشود، اظهار کرد: این اراضی برای موضوع تغییر کاربری و ارزشافزایی به ادارهکل راه و شهرسازی استان زنجان معرفی میشوند تا از طریق کمیسیون ماده ۵، کارگروهها و طرحهای توسعه عمرانی بتواند حداکثر ارزشافزایی را برای اراضی دولتی انجام دهد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با تاکید بر اینکه ضرورت مولدسازی اراضی دولتی به منظور تکمیل پروژهها و کارهای عمرانی است، ادامه داد: اراضی که از طرف دستگاهها معرفی میشود، محل هزینه کردشان مشخص بوده و صرف تکمیل پروژه های عمرانی همان دستگاه در استان می شود.
قزوینیان تصریح کرد: یعنی ارزش حاصل و درآمد آن در پروژههایی که در داخل استان است استفاده میشود و در این راستا ادارهکل راه و شهرسازی استان از اول پای کار بوده و سعی کرده در این پروسه به صورت دغدغه مند کارها را پیش ببرد.
وی یادآور شد: در کنار موضوع مولدسازی، این ادارهکل به خصوص حوزه شهرسازی و معماری وظایفی را در حوزه توسعه شهری و منطقه ای و نقشهای حاکمیتی در زمینه استانداردهای شهرسازی دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، تاکید کرد: ادارهکل راه و شهرسازی استان زنجان موظف است در خصوص تغییر کاربریها، استانداردهای شهرسازی را فدا نکرده و در موضوع مولدسازی اعمال کند.
قزوینیان، با یادآوری اینکه برخی از دستگاههای اجرایی اراضی را معرفی میکنند که با تامین خدمات و نیازهای شهری در سطح شهر مغایرت دارد، خاطرنشان کرد: طبق طرح جامع شهری زنجان که جدید است و تنها دو سال از ابلاغ آن توسط شورای عالی شهرسازی و معماری میگذرد، متاسفانه در شهر زنجان کمبود خدمات عمومی در بسیاری از بخشهای درمانی، فضای سبز و آموزشی، ورزش و سایر کاربری های عمومی وجود دارد که توصیه می شود دستگاههای دولتی در این خصوص پیش قدم شده و حداقل از معرفی این دسته از اراضی مورد نیاز عموم خودداری کنند.
وی افزود: به هر حال امیدواریم که با تحقق اهداف مولدسازی بتوان برخی از پروژه های نیمه تمام و مورد نیاز عموم را در استان به بهره برداری رساند.
نظر شما