مجید گلشنی فرد در گفتگو با خبرنگار بازار، از وجود ۴۶۰ معدن در استان زنجان خبر داد و گفت: ۱۰۹ مورد از این تعداد فعال بوده و ۸۵ مورد از این موارد سلب صلاحیت شدند و طبق ضوابط، معدنی باید فعال شود که امتیاز بهرهبرداری به نام شخص حقیقی یا حقوقی باشد.
وی تعداد معادن فعال فعلی را ۲۰۲ مورد اعلام کرد و بیان داشت: پهنههای مهم بعد از ۱۱ سال به نتیجه رسید و توانستیم برای ۱۱ نقطه مستعد در پهنههای اکتشافی طارم و سلطانیه پروانه اکتشاف صادر کنیم که چند مورد هم نیاز به تعیین تکلیف دارد و یکی از معادن مهم تهیه طرح اکتشافی معدن طلا است.
مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان زنجان گفت: معدن یا باید فعال و یا در اختیار دولت باشد یا به مزایده برود و در اواخر سال ۴۰۱ هشت مزایده عمومی و سه مزایده اختصاصی برگزار شد و بالغ بر ۴۰ معدن برای ابطال به شورای عالی معادن ارسال شده است.
گلشنی فرد تاکید کرد: بین استخراج اسمی و استخراج واقعی نیز تفاوت زیادی بود و برخی از معادن فعال نیز بیضابطه استخراج میکردند و اکتشاف هم رها شده بود.
وی افزود : ۹۵ درصد حقوق دولتی معادن استان زنجان مربوط به معدن انگوران است و حقوق دولتی معادن خصوصی از سالهای ۹۶ و ۹۷ بلاتکلیف مانده و بسیار ناچیز بود اما با پیگیریهای انجام شده وصول حقوق دولتی معادن خصوصی ۲۷۰ رشد یافت.
مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان زنجان ،با بیان اینکه ضمانتنامههای بانکی نیز به روز نشده بود و مبلغ سالهای گذشته را پرداخت میکردند،افزود: در حال حاضر ۱۵۰ معدن را شناسایی و ضمانتنامه حدود ۱۲۰ معدن را به روز کردیم.
نظر شما