به گزارش بازار، محسن عرب در نشست خبری انجمن توسعه انرژی سبز که صبح امروز ۸ اردیبهشت برگزار شد، با اشاره به آخرین وضعیت تجدیدپذیرها در کشور گفت: یکی از رویکردهای برق تجدیدپذیر متنوعسازی مدلهای سرمایهگذاری در واحدهای تولید برق است تا هر نوع سرمایهای بتواند از این بازار اقتصاد منفعت ببرد.
رئیس انجمن توسعه انرژی سبز با اشاره به مدل ورود خیرین مدرسهساز به تجدیدپذیرها گفت: ۱۶ پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در ۶ استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان به بهره برداری می رسند.
این مقام صنفی ادامه داد: در حال حاضر ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت ۸۴۰ کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.
وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.
عرب تصریح کرد: از آنجا سرانههای تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و غیره سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.
وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاههای خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.
رئیس انجمن توسعه انرژی سبز گفت: امکان افزایش مدلهای سرمایهگذاری وجود دارد و مردم میتوانند با بهرهگیری از این مدلها در اقتصاد مشارکت کنند.
نظر شما