سالار حسین پور در گفتگو با خبرنگار بازار با اظهار اینکه احیای واحدهای غیر فعال استان برای دوهزار و ۸۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت، افزود: برخی از این واحدها قابل احیا و بازگشت به چرخه تولید بوده و برخی نیز قابلیت احیا ندارند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۱۰ واحد غیر فعال در استان وجود دارد، اظهار داشت: از این تعداد، ۹۰ واحد صنعتی قابلیت برگشت به چرخه تولید را دارند.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد افزود: همچنین۱۲۰ واحد نیز قابلیت احیا نداشته و این واحدها شامل واحدهایی هستند که تنها یک سوله خالی بوده و فعالیتی ندارند و یا در تملک بانک هستند.
وی ۱۲۴واحد صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی کهگیلویه و بویراحمد را غیر فعال عنوان کرد و گفت: در مجموع ۳۱۸ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی این استان به بهرهبرداری رسیده که از این تعداد هم اکنون ۱۹۴ واحد فعال است.
حسین پور افزود: سال گذشته و در راستای رونق تولید، ۴۴۰ میلیارد ریال تسهیلات در اختیار واحدهای تولیدی کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در سال جاری نیز۴۰ واحد صنعتی راکد کهگیلویه و بویراحمد به چرخه تولید برخواهد گشت، تصریح کرد: با شیوع کرونا در استان برخی واحدهای تولید مواد بهداشتی نیز تولید خود را افزایش داده و اقدام به تولید ژل شستشو در استان کردند و کارخانه تولید الکل نیز که چندین سال غیر فعال بود، به چرخه تولید بازگشت.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: با توجه به شرایط خاص اقتصادی و لزوم افزایش تولید، باید واحدها با حداکثر ظرفیت اقدام به تولید کرده و میزان تولید را در استان افزایش دهیم.
حسین پور افزود: کهگیلویه و بویراحمد از ظرفیتهای خدادادی بسیاری برخوردار است که باید زیرساختهای استفاده از این ظرفیتها برای بالفعل کردن پتانسیلها فراهم و در راستای توسعه استان استفاده شود.
نظر شما