به گزارش بازار، یعقوب هوشیار در جلسه بررسی آخرین وضعیت خط یک مترو تبریز با اشاره به اینکه سرفاصله زمانی در فازهای اول و دوم خط یک مترو ۱۶ دقیقه است، افزود: جهت استفاده بهینه از تجهیزات مترو و احتساب پیوست مدیریت بحرانی، نیازمند اجرای لینک ارتباطی بین خطهای یک و دو مترو تبریز هستیم به طوری که هزینههای احداث این لینک از محل اعتبار خط دو پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه لینک ارتباطی مذکور در کمترین زمان ممکن اجرا خواهد شد، تصریح کرد: عمده هدف مدیریت شهری در رفع نواقص خط یک و احداث لینک بین دو خط در نظر گرفتن مدیریت بحران و کاهش سرفاصله زمانی در فاز سوم این خط است.
وی با اشاره به ملاحظات سازمان بازرسی در بحث سیگنالینگ، تصریح کرد: تمامی نواقص خط یک مترو تبریز در حال رفع بوده چرا که مترو از حیث فنی و اجرایی با پروژههای عمرانی دیگر تفاوتهای زیادی دارد.
هوشیار با اشاره به اینکه سرفاصله زمانی کل خط یک مترو تبریز به ۱۶ دقیقه خواهد رسید، خاطرنشان کرد: مترو تبریز روزانه ۴۰ تا ۵۰ هزار نفر از مسافر جابه جا میکند و برنامه ریزی مدیریت شهری و تکلیف سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز افزایش آمار مسافرگیری روزانه به ۱۰۰ هزار نفر است.
وی با اشاره به وجود ۲۱۹ پله برقی در خط یک مترو و هزینه ساخت و نگهداری بالای این پروژه، تصریح کرد: مباحث و نواقص تهویه، اطفا حریق، سیگنالینگ و مخابرات خط یک تا پایان سال تمام میشود؛ همچنین ۱۷۰ پله برقی در خط یک خرید و نصب شده و تا پایان سال شروع به کار میکند.
وی گفت: هدفگذاری شهرداری اتمام عملیات عمرانی فاز اول خط دو مترو تبریز تا پایان زمان شورای ششم است.
روح الله رشیدی، رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری شورای اسلامی نیز در این جلسه ضمن قدردانی از اقدامات عمرانی مربوط به پروژه مترو، خاطرنشان کرد: بر اساس گزارشی که سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اعلام کرده، برای رفع نواقص سیگنالینگ خط یک تا سیام بهمن روزشمار نصب شده است و رفع نواقص در بحث مخابرات و پله برقیهای خط یک نیز ماه آینده انجام میشود که این اقدامات موجب کاهش سرفاصله زمانی خط خواهد شد.
روح الله دهقاننژاد، رئیس کمیسیون تحقیق، نظارت، حقوقی شورای اسلامی شهر نیز در این خصوص اظهار کرد: احداث لینک ارتباطی بین دو خط باید در گذشته انجام میشد، ولی مورد غفلت واقع شده است.
نظر شما