محمد رضا شهریاری نژاد در گفت و گو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: زمین خواری و یا تغییر کاربری زمین کشاورزی به مسکونی، صنعتی و کارگاهی تهدیدی جدیدی برای بخش کشاورزی محسوب می شود و هر گونه اقدام که مانع از بهره برداری و استمرار کشاورزی اراضی زراعی و باغی شود تغییر کاربری محسوب و مجازات آن جزای نقدی و قلع و قمع بنای ایجاد شده است.
بازرس کل استان، گفت: احداث گلخانه، دامداری، مرغ داری، پرورش ماهی و سایر تولیدات کشاورزی و کارگاه های صنایع غذایی و تکمیلی و تبدیلی در روستاها، بهینه کردن بخش کشاورزی بوده و تغییر کاربری محسوب نمی شود.
شهریاری نژاد، افزود: در راستای حفاظت از اراضی ملی ۱۱هزار هکتار از اراضی ملی، زراعی، مرتع و جنگل و بیش از ۵۵۴ هزار متر مربع از اراضی شهری که بعضی از سودجویان به تصرف خود درآورده بودند و یا در آستانه تصرف بود از سوی این سازمان پیگیری و رفع تصرف شده است.
وی با اشاره به نظارت بر معاملات از طریق برخط خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته هزار و ۱۰۰مورد نظارت انجام شده که منجر به اصلاح اسناد و کاهش هزینه به مقدار نه هزار و ۶۰ میلیارد ریال شده است.
بازرس کل استان سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته میزان تخلفات مالی کشف شده بیش از ده هزار میلیارد ریال بوده که هزار و ۴۰۲ میلیارد ریال به خزانه دولت برگشت داده شده است.
نظر شما