بازارِ؛ گروه خودرو: صبح امروز با حضور سید رضا فاطمی امین وزیر صمت، محمدعلی تیموری مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا، اعضای هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعهسازی کشور از سه محصول جدید «سایپا» رونمایی شد. همچنین در این مراسم سیدرضا فاطمی امین وزیر صمت خط تولید جدید پیشرانه ME۱۶ را افتتاح کرد. یکی از محصولات جدید گروه خودروسازی سایپا، رونمایی از P۹۰ یا همان ساندرو ایرانی بود. در کنار این موضوع پیشرانه جدید این خودروساز یعنی ME۱۶ از اهمیت بالایی برخوردار است، چراکه محصولات جدید سایپا با قدرت موتوری بیشتر برای رقابت در بازارهای داخلی و خارجی آماده عرضه می شوند. در ادامه به بخشی از رونمایی های امروز را از نگاه خواهید گذارند:
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در پاسخ به بازار: کیفیت ساندرو ایرانی بیشتر از ساندرو وارداتی است
ساندرو ایرانی با برند پارس خودرو
گروه خودروسازی سایپا در حضور سید رضا فاطمی امین وزیر صمت از محصول جدید خود یعنی ساندرو ایرانی که با نام پروژه ای P۹۰ شناخته می شود رونمایی کرد، این خودرو با هدف صادراتی با نام «کادیلا» به کشور روسیه جهت مونتاژ ارسال می شود. محمدعلی تیموری مدیر عامل سایپا در زمان رونمایی این محصول بیان کرد: پروژه p۹۰ توسط پارس خودرو در حال پیگری است، این خودرو که ساندرو ایرانی است بر اساس پلت فرم ال ۹۰ طراحی و تولید شده است و با برند پارس خودرو راهی بازار خواهد شد.
وی، افزود: سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ در گروه خودروسازی سایپا بهره وری ارتقا، فرآیندهای تولید و کیفیت تولید افزایش یافته است. در فروردین ماه سال ۱۴۰۰ روزانه یک هزار و ۱۵۰ دستگاه خودرو در سایپا تولید می شد، این مقدار در مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به ۲ هزار دستگاه در روز رسید. سال گذشته ۸۷ هزار خودرو ناقص در سایپا وجود داشت که با تکمیل و عرضه آن تولید خودرو ناقص به صفر رسید. از ابتدا روز کاری سال جاری در این گروه خودروسازی روزانه ۲۲۰۰ دستگاه خودرو تولید می شود.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به اشاره به عرضه بیشتر از ۵۱۷ هزار دستگاه در سال گذشته، اظهار داشت: آمار تولید خودرو در نارنجی بوشان جاده مخصوص سال گذشته ۱۱۷ هزار دستگاه نسبت به سال ۱۴۰۰ بیشتر بود.
تیموری با اشاره به توقف پروژه شش ساله ساخت داخل ساندرو، توضیح داد: ساندرو ایرانی با تلاش شبانه روزی مرکز تحقیقات سایپا و پارس طراحی و تولید شد، این خودرو با پیشرانه ME۱۶ و گیربکس دستی رونمایی شد. در برنامه توسعه محصول تولید ساندرو ایرانی با گیربکس اتوماتیک نیز وجود دارد که بزودی از آن نیز رونمایی خواهیم کرد.
تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در جمع خبرنگار در پاسخ به سوال خبرنگار «بازار» مبنی بر کیفیت ساندرو ایرانی برابر با کیفیت ساندرو فرانسوی هست، بیان کرد: از قطعه سازانی که برای مونتاژ ساندرو سرمایه گذاری کرده بودند و سرمایه آن ها به حالت تعلیق در آمده بود استفاده کردیم. تمام زنجیره تامین و قطعه سازان منتخب برای ساندرو ایرانی از قالب ها و مواداولیه با کیفیت برای تولید اجزای این محصول استفاده می کنند. لازم به ذکر است گشتاور و اسب بخار این محصول نسبت به ساندرو فرانسوی بیشتر است.
در هر سه خودرو جدید گروه خودروسازی سایپا از امکاناتی مانند: سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، چراغ روشنایی روز، سنسور نور، فرمان کمکی برقی، نمایشگر لمسی، دوربین عقب و غیره استفاده شده است
شاهین با پیشرانه جدید در راه بازار
همزمان با حضور سید رضا فاطمی امین وزیر صمت، محمدعلی تیموری مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا، اعضای هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعهسازی کشور از دو محصول جدید دیگر نارنجی پوشان جاده مخصوص یعنی شاهین پلاس در دو نسخه دستی و اتوماتیک رونمایی شد.
خودروهای شاهین نیز مانند ساندرو ایرانی به پیشرانه ME۱۶ مجهز هستند، قوای محرکه ME۱۶ امکان تولید ۱۱۳ تا ۱۱۵ اسب بخار را با گشتاور ۱۴۵ تا ۱۵۰ نیوتن متر را دارد. شاهین در نسخه اتوماتیک با گیربکس سی وی تی در اواسط فصل بهار سال جاری راهی بازار خواهد شد.
در هر سه خودرو جدید گروه خودروسازی سایپا از امکاناتی مانند: سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، چراغ روشنایی روز، سنسور نور، فرمان کمکی برقی، نمایشگر لمسی، دوربین عقب و غیره استفاده شده است.
از پیشرانه ME۱۶ برای دو خودرو شاهین و ساندرو ایرانی استفاده شده است
محصولات سایپا پر قدرت تر به بازار می آیند
با حضور سید رضا فاطمی امین وزیر صمت، محمدعلی تیموری مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا، اعضای هیات مدیره انجمن صنایع همگن قطعهسازی کشور خط تولید، پیشرانه ME۱۶ با قابلیتهایی نظیر کاهش مصرف سوخت و کاهش آلایندگی افتتاح و تولید انبوه آن آغاز شد، این موتور چهار سیلندر خطی که پاشش سوخت چند نقطهای دارد میتواند استاندارد یورو ۶ را دریافت کند.
برای افتتاح خط تولید رباتیک پیشرانه ME۱۶ بیش از ۶۹ شرکت قطعه سازی برای ساخت داخل کردن ۹۲ قطعه مشارکت داشتند. این موتور که ۱.۶ لیتر حجم دارد در گام نخست با ظرفیت روزانه ۵۰ دستگاه تولید خواهد شد و به صورت پلکانی به ظرفیت ۲۱۰ دستگاه در هر شیفت کوتاه خواهد رسید که مجموعا ۶۳۰ دستگاه در روز خواهد شد. همانطور که پبشتر اشاره شد از این پیشرانه برای دو خودرو شاهین و ساندرو ایرانی استفاده شده است.
نظر شما