۸ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
کش و قوس بحران بانکی و احیای تقاضای نفتی چین در بازار نفت
دو مولفه اثر گذار بر قیمت جهانی نفت؛

کش و قوس بحران بانکی و احیای تقاضای نفتی چین در بازار نفت

قیمت‌ها پس از افزایش قابل ملاحظه نسبت به بیش از چهار ماه گذشته در معاملات روز دوشنبه (هفتم فروردین‌ماه ۱۴۰۲) در داد و ستدهای روز سه‌شنبه (هشتم فروردین‌ماه ۱۴۰۲) اندکی کاهش یافت.

به گزارش بازار، قیمت نفت خام روز سه‌شنبه پس از افزایش در معاملات روز دوشنبه با تمرکز بازارها بر تحولات بحران بانکی کاهش یافت و در عین حال نشانه‌هایی از تقویت تقاضا در چین مانع از کاهش بیشتر شد.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال در ساعت ۳ و ۱۲ بامداد به وقت گرینویچ با ۳۰ سنت کاهش به ۷۷ دلار و ۸۲ سنت برای هر بشکه رسید.

نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا با ۴ سنت یا ۰.۰۵ درصد کاهش، ۷۲ دلار و ۷۷ سنت به ازای هر بشکه معامله شد.

تینا تانگ، تحلیلگر مؤسسه سی‌ام‌سی مارکتز در این باره گفت: اگرچه در بحبوحه رویداد اخیر ریسک‌ها در سیستم بانکی باقی مانده است اما احتمال کاهش قیمت نفت خام احتمالا روند غالب در کوتاه‌مدت باشد.

قیمت‌ها در جلسه معاملاتی پیشین پس از اینکه ترکیه دریافت نفت خام از اقلیم کردستان عراق با خط لوله را به‌دنبال تصمیم داوری مبنی بر تأیید لزوم رضایت بغداد برای ارسال نفت متوقف کرد، با افزایش همراه شد.

نشانه‌هایی از بهبود تقاضای چین در تحولات قیمت‌های جهانی نفت خام پدیدار است.

بر اساس پیش‌بینی سالانه یک واحد تحقیقاتی شرکت ملی نفت چین، انتظار می‌رود واردات نفت خام چین در سال ۲۰۲۳ میلادی با ۶.۲ درصد افزایش به ۵۴۰ میلیون تن برسد.

تحلیلگر مؤسسه سی‌ام‌سی مارکتز گفت: شاخص مدیران خرید (PMI) و بخش خدمات چین از محرک‌های اقتصادی اصلی برای قیمت نفت خواهد بود زیرا داده‌های مثبت به احتمال زیاد چشم‌انداز تقاضا را بهبود می‌بخشد.

کد خبر: ۲۱۳٬۴۳۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha