۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۰۰:۳۱
تعطیلی تاثیری در صرفه جویی گاز نداشت
رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران:

تعطیلی تاثیری در صرفه جویی گاز نداشت

رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران گفت: نباید تصیمات کوتاه‌مدت برای رفع مشکل گاز بگیریم و باید برای این موضوع فکر چاره‌ای کنیم البته برای رفع مشکل باید به صورت اصولی برخورد کنیم.

به گزارش بازار، علی نصیری افزود: ما نباید تصیمات کوتاه‌مدت برای رفع مشکل گاز بگیریم و باید برای این موضوع فکر چاره‌ای کنیم البته برای رفع مشکل یک تصمیمات کوتاه‌مدت گرفته شد، اما باید به صورت اصولی برخورد کنیم.

وی گفت: در برف چند روز پیش تهران دچار بحران نشدیم و با همکاری مردم توانستیم اقدامات خوبی انجام دهیم البته همزمان با موضوع برف ما بحث مصرف گاز در کشور را هم داشتیم که این دو با هم همزمان شد.

نصیری با بیان اینکه درچند روز قبل مصرف گاز به دلیل برودت هوا بالا رفت و مسئولان مجبور شدند برخی قسمت‌های شهر را تعطیل کنند، تصریح کرد: میزان استفاده از گاز خارج از عرف استاندارد است و کل گازی که ما در کشور مصرف می‌کنیم برابر گازی است که چینی‌ها مصرف می‌کنند.

وی اظهارداشت: باید مصرف گاز در کشور اصولی شود مثلا برخی افراد وقتی در خانه هم نیستند شوفاژها را روشن می‌کنند یا اینکه وقتی میزان حرارت خانه را بالا می‌برند و خانه بسیار گرم می‌شود جای اینکه شوفاژها را کم کنند پنجره‌ها را باز می‌کنند و یا با لباس تابستانه در خانه می‌گردند به همین دلیل انرژی هدررفت دارد و به صورت بهینه از گاز استفاده نمی‌شود.

مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان رعایت نمی شود
وی افزود: در مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان قانونی داریم که می‌گوید باید نظارت بر هدررفت انرژی و ذخیره انرژی در مصالح وجود داشته باشد ما باید مصالحی تولید کنیم که انرژی را از دست ندهد باید سازنده‌ها دقت کنند که از مصالح نگهدارنده انرژی استفاده کنند متأسفانه در این زمینه نظارت درستی صورت نمی‌گیرد.

وی گفت: باید بر ساخت و سازها نظارت کنیم و مصالح استاندارد باشند تا بتوانیم بهینه انرژی را مصرف کنیم. برخی پنجره‌ها بگونه‌ای است که از آن‌ها باد رد نمی‌شود و باید از آن‌ها در ساختمان استفاده کنند، اما ما پنجره‌هایی داریم که از همه طرف آن باد می‌گذرد باید متریال دیوارها بگونه‌ای باشد که انرژی را در خود ذخیره کند.

طرح مطالعاتی حذف گاز از تهران به علت گسل‌خیز بودن
رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران همچنین با بیان اینکه مطالعاتی در حال انجام است تا ببینیم می‌توان به دلیل گسل‌خیز بودن شهر تهران گاز را حذف کرد، گفت: به هر حال ما یک طرحی را دنبال می‌کنیم و مطالعاتی در این زمینه انجام شده و به دلیل گسل‌خیز بودن شهر تهران می‌توان گاز را از تهران حذف کرد. البته باید ابعاد مختلف این موضوع بررسی شود تا ببینیم کار چگونه پیش می‌رود. با این وضع موجود که داریم مصرف بیش از حد انرژی در کشور است.

کد خبر: ۲۰۱٬۰۵۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 3
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • سحر IR ۰۵:۰۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۱
      1 0
      گسل خیز بودن تهران جدیه .متاسفانه زلزله در تهران محتومه فقط زمان وقوع اون مشخص نیست . بیشترین چیزی که به همراه زلزله شهر رو به ویرانه ای تبدیل میکنه آتش سوزی و انفجار گاز هست . همین امر باعث میشه امداد رسانی مختل بشه که حتی فکرش هم غم انگیز . طرح جابجایی پایتخت بهترین طرح بود . چون قطعا جمعیت زیادی رو از تهران خارج میکرد . امیدواریم ستاد بحران کشور فکری عمیق در مورد این فاجعه کرده باشه . و در نهایت اینو بدونیم هر ۱ نفری که از تهران خارج بشه ، یعنی ۱ قلب زنده ست و یک زندگی در جریان .
    • سحر IR ۰۵:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۱
      2 0
      مشکل قطعی گاز و سرما ناراحت کننده ست مخصوصا برای خانواده هایی که نوزاد و یا کودک خردسال دارند و کاملا قابل درک . ولی مشکل عظیم تر گسل خیز بودن تهران . ستاد بحران کشور از امروز ایستگاه های مترو در زیر زمین که طبق مطالعاتی که بنده به شخصه انجام دادم امن ترین جاست در زمان زلزله ، تجهیز کنید . این فاجعه هولناک اگر در زمستان اتفاق بیفتد حداقل نوزادان و کودکان به همراه مادرانشون در جایی امن و گرم اسکان داده بشن . هنوز هم دیر نیست برای اجرای این طرح ها .
    • حمید رضا IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۱
      0 0
      کاملا درسته ، اتلاف انرژی و با لباس تابستانه در زمستان گشتن به خاطر گرم کردن بیش از حد منزل عادت بد مردم شده که باید با فرهنگ سازی یا کنترل میزان مصرف رسیدگی شود