۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱
درمان غیرآنتی بیوتیکی ورم پستان گاوی با استفاده از APT| کنترل آب آشامیدنی دام با کمک فناوری H2Oalert
کدام استارت آپ ها به کمک دامداران می آیند؟

درمان غیرآنتی بیوتیکی ورم پستان گاوی با استفاده از APT| کنترل آب آشامیدنی دام با کمک فناوری H2Oalert

با توسعه فناوریهای نوین، در دامداری جهان نیز استارت آپ‌هایی ظهور کرده است که به کمک برخی از آنها دامداران میتوانند بدون استفاده از آنتی بیوتیک بیماری ورم پستان گاوی را درمان و محصول سالمتر تولید کنند.

بازار؛ گروه کشاورزی: با افزایش تقاضا از سوی مصرف کنندگان برای رفاه بهتر حیوانات و بهبود پایداری در بخش دام، نوآوری های مخرب جدیدی در حال ظهور است تا کشاورزان را قادر می سازد سلامت گله های خود را در زمان واقعی نظارت کنند، از شیوع بیماری ها جلوگیری کنند و تغذیه را بهینه کنند. به عبارت دیگر اگرچه در ایران دامداران کشور با انواع چالش ها و مشکلات روبرو هستند اما در سطح جهانی دامداران در پی دستیابی به تکنولوژی ها و فناوری هایی هستند تا بتوانند ضمن کاهش زمان و هزینه هایی که صرف نگهداری از مزارع دامداری خود می کنند، بیشترین تولید را داشته باشند.

با این تفاسیر و بر اساس این گزارش اجلاس نوآوری Animal AgTech در مارس ۲۰۲۲ شانزده استارت آپ با فناوری ‌های نوآورانه را برای حمایت از صنعت دامداری پایدار و کارآمد، با راه‌ حل‌ هایی از درمان غیر آنتی‌بیوتیکی برای ورم پستان گاوی، فناوری مهندسی ژنتیک فاژ، هوش مصنوعی، بینایی، رباتیک انبار طیور، و نظارت بر دام مستقل معرفی کرده است. بر اساس این گزارش، برخی از استارت آپ هایی که در Animal AgTech در کانون توجه قرار گرفت موارد زیر است:

استارت آپ آرمنتا؛ راهی برای درمان غیر آنتی بیوتیکی ورم پستان گاوی

این استارت آپ در واقع اولین درمان غیر آنتی بیوتیکی را برای ورم پستان گاوی با استفاده از فناوری پالس آکوستیک (APT) ایجاد کرده است. نکته قابل تامل اینکه ورم پستان باعث زیان سالانه بیش از ۶ میلیارد دلار در ایالات متحده و اروپا می شود. با این وجود گاوهای آلوده تحت درمان با APT نرخ بهبودی ۷۰ درصدی و در نتیجه افزایش ۱۰درصدی در تولید شیر را نشان داده اند. از سوی دیگر اجرایAPT باعث افزایش سود دهی کشاورز، بهبود سلامت گله و رفاه گاو می شود.

کاهش هزینه ها در دامداری با استارت آپ BinSentry

این مجموعه در واقع یک شرکت IoT کشاورزی است که یک مشکل ۴۰ ساله در صنعت خوراک دام یعنی نظارت بر موجودی قابل اعتماد سطل های خوراک در مزرعه، را حل می کند.

در حقیقت بر اساس آنچه در اجلاس نوآوری Animal AgTech عنوان شده حسگر IoT BinSentry کارخانه‌ های خوراک و یکپارچه‌ سازهای عمودی را قادر می‌ سازد تا با ایجاد افزایش چشمگیر در کارایی عملیاتی، صرفه‌ جویی قابل توجهی در هزینه‌ ها داشته باشند.

استارت آپ CattleEye یک فناوری ایرلندی است که تصاویر بصری دام را تفسیر کرده و کلیه نتایج از وضعیت فعلی دام را در اختیار دامدار قرار می دهد

بر اساس این گزارش از دیگر استارت آپ های حوزه دامداری که در اجلاس فناوری حیوانات، معرفی شد استارت آپ CattleEye است که در واقع محصول کشور ایرلند است و اولین پلتفرم نظارت مستقل دام در جهان را ایجاد کرده است که زندگی کشاورزان و دام های آنها را بهبود می بخشد و زنجیره تامین پروتئین را متحول می کند. به عبارت دیگر پلتفرم هوش مصنوعی یادگیری عمیق آن برای تفسیر تصاویر بصری دام از دوربین های وب و استخراج نتایجی ارزشمند در مورد آن گاوها طراحی شده است.

فاروماتیک چگونه رفاه حیوانات و بهره وری در مزارع را افزایش می دهد؟

از سوی دیگر بر اساس این گزارش دیگر استارت آپ مطرح شده در این اجلاس محصول کشور اسپانیا است و با نام فاروماتیک شناخته می شود. این استارت آپ در واقع از رباتیک، هوش مصنوعی و داده های بزرگ برای افزایش رفاه حیوانات و بهره وری مزرعه در تولید فشرده حیوانات به طور همزمان استفاده می کند. گفتنی است محصول شاخص این مجموعه، ChickenBoy، اولین ربات سقفی معلق جهان است که شرایط محیط، سلامت و رفاه و عملکرد تجهیزات جوجه های گوشتی را کنترل می کند.

استارت آپ جنرال پروبیوتیک تولید غذای ایمن را ممکن می سازد

بر اساس این گزارش، استارت آپ جنرال پروبیوتیک که محصول ایالات متحد است سلول‌ های نوآورانه و پروبیوتیک‌ های ضد میکروبی تولید می‌ کند که پاتوژن‌ های مضر در دام را از بین می‌ برد، تولید غذای ایمن را امکان‌ پذیر می‌ کند و وابستگی فعلی به آنتی‌ بیوتیک ‌ها را کاهش می‌ دهد. ویژگی مهم این استارت آپ در واقع مهندسی دقیق پروبیوتیک های پیشرفته با استفاده از زیست شناسی مصنوعی و هوش مصنوعی است.

استارت آپ H۲Oalert ؛ فناوری که کیفیت و کمیت آب آشامیدنی دام را کنترل می کند

بر اساس این گزارش یکی از جالب ترین استارت آپ های معرفی شده در این اجلاس مربوط به کشور هلند به نام H۲Oalert است. در واقع اولین سیستم مدیریت کنترل آب از طریق اینترنت اشیا در زمان واقعی برای گاوهای شیری و گوشتی است؛ به این معنا که با استفاده از این استارت آپ کیفیت و کمیت آب آشامیدنی دام به صورت لحظه ای و ۲۴ ساعته از نظر آلودگی و اختلالات احتمالی در تامین آب بررسی می شود. به این ترتیب، سیستم H۲Oalert و داده‌ های به‌ دست‌ آمده منجر به کمک مستقیم به رفاه حیوانات، تولید شیر و گوشت خواهد شد.

اولین محصول استارت آپ نکست بیوتیکز یک افزودنی خوراک برای تولیدکنندگان دام است تا تغذیه دام را تقویت کرده و مصرف آنتی بیوتیک ها را به میزان قابل توجهی کاهش دهد

از سوی دیگر بر اساس این گزارش، استارت آپ Hencolسطح بعدی دامداری دقیق را با داده های بزرگ و الگوریتم های هوش مصنوعی ارائه می دهد که این امکان را به مشتریان خود می دهد تا یک سیستم پشتیبانی تصمیم گیری بهینه را در زمان واقعی و از هر کجا که هستید از طریق تلفن هوشمند، تبلت یا رایانه شخصی قابل دسترسی باشد. در حقیقت این به عنوان یک راه حل مستقل عمل می کند و همچنین از طریق API در سایر سیستم ها یا پلتفرم های Agri ادغام می شود. این امکان دیجیتالی شدن کل زنجیره ارزش را با مزایای قابل توجه برای همه بازیگران درگیر فراهم می کند.

کاهش مصرف آنتی بیوتیک با کمک استارت آپ نکست بیوتیکز

نکست بیوتیکز یکی دیگر از استارت آپ های معرفی شده در اجلاس نوآوری Animal AgTech است که هدف دارد از ابزارهای پیشرفته زیست شناسی مصنوعی و فناوری باکتریوفاژ برای ارائه راه حل های منحصر به فرد برای بحران مقاومت آنتی بیوتیکی استفاده کند و راه حل هایی برای از بین بردن باکتری های بیماری زا ارائه می دهد. نکته جالب توجه اینکه اولین محصول این استارت آپ یک افزودنی خوراک برای تولیدکنندگان دام است تا تغذیه دام را تقویت کرده و مصرف آنتی بیوتیک ها را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

کاهش ۳۰درصدی مدت زمان مدیریت دامداری ها با استفاده از فناوری Roper

از سوی دیگر بر اساس این گزارش یکی از پر حاشیه ترین استارت آپ های مطرح شده در این اجلاس استارت آپ Roper است که به گفته کارشناسان امر این فناوری انقلابی در تولید گوشت گاو با یک برچسب گوشی جی پی اس و همراه با انرژی خورشیدی ایجاد کرده است! در واقع فناوری منحصر به‌ فرد Roper موقعیت جغرافیایی و نظارت بر سلامت گاوها را در مرتع فراهم می‌ کند و تولیدکنندگان را قادر می‌ سازد تا زمان مدیریت را تا ۳۰ درصد کاهش دهند و باروری و تغذیه را به حداکثر برسانند. همچنین کمک می کند تا چرای دام را به طور پایدار مدیریت کنند و گاو های بیمار یا مضطرب را مشخص کنند.

کد خبر: ۲۰۰٬۱۲۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha