به گزارش بازار، مهدی فکور در نشست تخصصی «معرفی نیازها و چالشهای فناورانه» در نخستین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت محصولات دانشبنیان در صنعت نفت ایران بر خلق دانشها و فناوریهای نوین صنعت نفت به دست شرکتهای دانشبنیان داخلی تأکید و اظهار کرد: هم اکنون دپارتمان پژوهش و فناوری و سامانه هوشمند پژوهشی دو پروژه فناورانه مدیریت اکتشاف به شمار میروند.
وی با اشاره به ارتباط مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با پنج دانشگاه بزرگ کشور و ایجاد سه شرکت مشترک با این دانشگاهها برای ارتباط بیشتر با آنها افزود: هم اکنون بیش از هشت شرکت بزرگ دانشبنیان در کشور در حوزه اکتشاف فعال هستند.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران افزایش اثر بخشی شبکههای همکاری در طرحها، افزایش انطباق پذیری مجریان پروژههای پژوهشی با نیازهای واقعی صنعت و بهبود انعطاف پذیری پروژههای پژوهشی در مواجه با شرایط اطمینان نداشتن به دادهها را از جمله نتایج بکارگیری شرکتهای دانشبنیان در صنعت اکتشاف کشور دانست.
فکور اقدامهای انجام شده در راستای تحقق الگوی جدید توسعه فناوری در مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران را شامل برگزاری نشست و ایجاد تعامل با پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت، برگزاری نشست مشترک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نشست هماندیشی با انجمن علمی و تخصصی بالادستی نفت و گاز اعلام کرد.
وی از تعریف ۷۱ پروژه پژوهشی مورد نیاز مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در بخشهای مختلف زمینشناسی، ژئوفیزیک و تفسیر دادهها خبر داد و گفت: هفته آینده اطلاعات این پروژه روی وبگاه مدیریت اکتشاف به نشانی www.niocexp.ir برای شرکتهای متقاضی قابل مشاهده است.
نخستین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانشبنیان در صنعت نفت ایران سهشنبه (۲۳ آذرماه) با قرائت پیام وزیر نفت آغاز بهکار کرد و امروز (پنجشنبه، ۲۴ آذرماه) بهکار خود پایان میدهد.
نظر شما