سید حسین درویشی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه آینده پژوهی نیاز مشاغل در استان به شمار می رود، افزود: به دلیل پیشرفت دانش و تکنولوژی حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد مشاغل موجود ظرف چند سال آینده فرسوده به حساب می آیند.
وی افزود: با توجه به فرسوده شدن مشاغل باید برای مشاغل جدید و متناسب با نیاز روز جامعه در استان برنامه ریزی شود و از سوی دیگر افزایش سطح مهارت افزایی و تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص مورد نیاز در منطقه باید در دستور کار قرار گیرد.
وی تصریح کرد: در حوزه دریا و دریانوردی، گردشگری، صنعت و کشاورزی که جزو اولویت های استان محسوب می شود باید در تامین و تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآزموده نقش آفرینی کنیم و ترویج فرهنگ کار و مهارت را توسعه دهیم.
درویشی با اشاره به تفاهمنامه های منعقدشده با دستگاه های مختلف اجرایی در استان یادآور شد: در حال حاضر دستگاه های اجرایی با بحث مهارت بیگانه نیستند و برای توسعه شورای مهارت باید دستگاه های اجرایی مشارکت لازم را داشته باشند.
مدیرکل فنی و حرفه ای مازندران خواستار رعایت قوانین صنفی و مهارت در دستگاه های اجرایی شد و گفت: مشارکت برای شناسایی مشاغل جدید و تدوین استانداردهای جدید و بین المللی، نیازسنجی و آینده پژوهی آموزش های مهارتی نیز امری مهم و الزامی است.
نظر شما