به گزارش بازار؛ غلامرضا تقوی در همایش ارتقای کمی و کیفی سلامت محصولات گلخانهای با بیان اینکه توسعه گلخانهها یک حرکت جهانی است، اظهار کرد: صرفهجویی در مصرف آب، ارزآوری و صادرات و جلوگیری از خروج ارز شماری از مزایای توسعه گلخانهها محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر احداث گلخانه یک گزینه انتخابی نیست، افزود: این روش پاسخگوی امنیت غذایی و اشتغال جوانان جویای کار است.
مدیرکل دفتر امور گلخانهها، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی در وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: افزایش بهرهوری به عنوان محور اصلی مدنظر گلخانههاست چراکه به طور میانگین ۱۰ هزار متر مکعب مصرف آب و ۳۰۰ تن در هکتار تولید دارد.
وی با تاکید بر اینکه بهرهوری حداقلی ۱۰ برابری در گلخانهها یکی از انگیزههای احداث این مجموعه است، گفت: باید مباحث کیفی محصولات گلخانه نیز همچون مباحث کمی دنبال شود.
تقوی از طرح نظارت بر تولیدات گلخانهای یاد کرد و افزود: در این طرح نظارت بر تولیدات محصولات گلخانهای مدنظر است به طوری که عرضه در داخل و خارج با درج کد شناسه میسر خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور گلخانهها، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی در وزارت جهاد کشاورزی در ادامه با بیان اینکه گلخانهداران باید گواهی سلامت محصولات گلخانهای دریافت کنند یادآور شد: دریافت گواهی سلامت محصولات در کشت اول به صورت تشویقی و در کشت دوم اجباری خواهد شد.
وی با بیان اینکه تمام گلخانهها باید مسئول فنی یا مسئول تجربی داشته باشند و کل فرآیند تولید را در سامانه سانکا به روز ثبت کنند، تاکید کرد: گواهی سلامت از الزامات صادرات محسوب میشود و هیچ محصولی بدون کد شناسه امکان عرضه ندارد.
نظر شما