۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۷
افزایش ارزش‌ افزوده پتروشیمی با تکمیل زنجیره پلیمر ها
مدیر عامل «پترول» مطرح کرد

افزایش ارزش‌ افزوده پتروشیمی با تکمیل زنجیره پلیمر ها

قانعی مدیر عامل پترول با اشاره به اینکه اغلب پلیمرهای کشور با ارزش افزوده پایین تولید و صادر می‌شود، گفت: با وجود سرمایه‌گذاری‌های بزرگ اما خوراک به دست تولیدکننده واقعی نمی‌رسد و ظرفیت خالی می‌ماند.

بازار؛ گروه آب و انرژی: رشید قانعی مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس، امروز در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری گروه سرمایه گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس با انجمن مستربچ و آمیزه‌ های پلیمری ایران با اشاره به اینکه برنامه جدی برای تکمیل زنجیره ارزش و بالابردن ارزش افزوده در صنعت پتروشیمی وجود دارد، افزود: اغلب بنگاه‌های بزرگ کشور، تمام کارها را خودشان انجام می‌دهند و این در حالی است که بسیاری از نهادها و انجمن‌ها از لحاظ تخصصی حرفه‌ ای‌ تر و چابک‌ تر هستند.

او ادامه داد: از همین رو به دنبال استفاده از این ظرفیت‌ ها هستیم تا با تامین سرمایه موردنیاز، از ظرفیت بخش خصوصی در صنعت پتروشیمی استفاده کنیم.

قانعی با تاکید بر اینکه عمده محصولات تولیدی در پتروشیمی‌ های کشور به صورت پودر است، گفت: در اغلب پلیمرها و حتی پی‌ وی‌ سی، می‌ توان ارزش افزوده بالاتری ایجاد کرد.

او یکی از این زمینه‌ها را حوزه مستربچ و کامپاند دانست و افزود: با وجود سرمایه‌گذاری‌های بزرگ اما محصول نهایی به عنوان خوراک پایین دستی به دست مصرف‌ کننده نمی‌رسد و عده‌ ای با سوءاستفاده اجازه نمی‌دهند خوراک به تولیدکننده واقعی برسد و ظرفیت در کشور خالی می‌ماند.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس تاکید کرد: طراحی محصولات جدید با همکاری انجمن‌ های فعال انجام می‌ شود.

به گفته این مقام مسئول، همچنین می‌ توان از ظرفیت انجمن‌ ها برای حضور در بازارهای جهانی استفاده کرد.

حرکت در مسیر توسعه پایدار

همچنین در این مراسم سعید زکایی، رئیس هیئت‌ مدیره انجمن تولیدکنندگان مستربچ و آمیزه‌های پلیمری ایران نیز در این آیین اظهار کرد: توسعه صنعت پتروشیمی و پلیمری به‌ واسطه وجود زنجیره کامل مواد خام و میانی و نهایی و افراد تحصیل‌ کرده از اولویت‌ های کشور است.

او با بیان اینکه میانگین ارزش صادراتی محصولات پلاستیکی ما حدود ۱۵۰۰ دلار است که هنوز با میانگین جهانی و کشورهای پیشرو فاصله دارد، افزود: سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی در این بخش سبب می‌شود ارزش دلاری هر تن از محصولات پلاستیکی ایران بالاتر رود و سبب افزایش ثروت و اشتغال‌ زایی و رونق برای کشور شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان مستربچ و آمیزه‌های پلیمری ایران با اشاره به اینکه این انجمن شناخت کاملی از بازارها و کالاهای جدید دارد، گفت: بیشتر اعضای این انجمن شرکت‌ های دانش‌ بنیان هستند.

زکایی تأکید کرد: این همکاری می‌ تواند افزون بر توسعه صادرات و طراحی مواد اولیه کمک کند تا در مسیر توسعه پایدار پیش رویم.

کد خبر: ۱۷۸٬۶۱۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha