آرش عربنیدی در گفتوگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: نخل و خرما از دیرباز در استان بوشهر و بویژه در دشتستان از جایگاه خاصی برخوردار بوده و بخش زیادی از جمعیت دشتستان از طریق نخیلات امرار معاش میکنند.
وی افزود: وجود بیش از ۴.۵ میلیون اصله نخل بارور در دشتستان و تولید ۱۲۵ هزار تن خرما و خارک نشان دهنده ظرفیت و پتانسیل این شهرستان در حوزه نخل و خرماست.
تولیدکننده و تاجر خرما خاطر نشان کرد: امسال با تلاش و پیگیری نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی، وضعیت فروش و قیمت تضمینی خرما و قیمت در بازار آزاد نسبت به سنوات قبل مناسبتر شد و البته اگر ظرفیت سردخانهای بالاتر رود، وضعیت معیشتی نخلداران بهتر میشود.
عربنیدی تصریح کرد: حدود ۵۰ درصد تولیدات نخیلات دشتستان دارای ظرفیت سردخانه هستند و مابقی باید در کمترین زمان ممکن فروش بروند که این مساله ، دست دلالان را بازتر میکند.
وی بیان کرد: مسئولان استان بوشهر و دشتستان، امسال توان خود را در ایجاد سردخانه و گسترش صنایع تبدیلی و بسته بندی خرما به کار گیرند تا دغدغه نخلداران کمتر شود.
عربنیدی گفت: امسال حدود ۲۰ درصد خرمای تولیدی دشتستان صادر شده و اگر ظرفیت صادرات افزایش یابد قطعا وضعیت معیشتی تولیدکننده بهتر میشود.
وی اضافه کرد: تولیدکنندگان خرما نیازمند حمایت تمامقد مسئولان هستند و هر گونه کمکاری موجبات متضرر شدن کشاورزان و تولیدکنندگان واقعی میشود.
نظر شما