سکینه سادات حسینی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: آن بخش از زمین های زراعی که بهره وری آنها در کشاورزی کم است، کشت گیاهان دارویی را توصیه می کنیم.
این تولید کننده گیاهان دارویی گلستان افزود: با توجه به اقلیم متنوع آب و هوایی که در گلستان وجود دارد ما در بسیاری از زمین های شور و دیم استان، می توانیم گیاهان دارویی را کشت کنیم.
وی ادامه داد: برخی از گیاهان دارویی مانند گلبرگ به شوری و کم آبی مقاوم هستند برای همین در سال جاری ۷۰ هکتار از این زمین ها زیر کشت گلرنگ قرار گرفت.
حسینی گفت: در مزارع شیب دار کشت استاخدوس را به کشاورزان توصیه می کنیم چراکه علاوه بر جلوگیری از فرسایش خاک، درآمد خوبی برای کشاورز خواهد داشت.
این تولید کننده گیاهان دارویی در گلستان ضمن تاکید بر ضروت توسعه کشت گیاهان دارویی در گلستان، گفت: با کشت گیاهان دارویی علاوه بر ایجاد اشتغال و رونق گردشگری به حفظ منابع آبی و جلوگیری از فرسایش خاک کمک خواهد شد.
وی در خاتمه متذکر شد: به عنوان تولید کننده نشاء و مروج کشت گیاهان دارویی به دنبال این هستیم که در هر قسمت از گلستان با توجه به وضعیت آب و هوا و اقلیم منطقه برای کشت گیاهان دارویی امکان سنجی داشته باشیم تا با حداقل امکانات بیشترین بهره وری را داشته باشیم.
نظر شما