اهمیت سندباکس بانک مرکزی در تداوم تسهیلگری نوآوری‌های مالی
نماینده مردم تهران در مجلس مطرح کرد

اهمیت سندباکس بانک مرکزی در تداوم تسهیلگری نوآوری‌های مالی

مجتبی توانگر، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بازدید از شرکت ملی انفورماتیک در جریان تازه‌ترین اقدامات و دستاوردهای این گروه و همچنین برنامه‌های آتی آن قرار گرفت.

به گزارش بازار به نقل از روابط‌عمومی شرکت ملی انفورماتیک، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در این بازدید که با حضور مدیرعامل و مدیران شرکت ملی انفورماتیک انجام گرفت ضمن اطلاع از جزئیات سامانه‌های بانکی تحت کنترل شرکت‌های عضو گروه ملی از چالش‌ها و روش‌های حل آن‌ها اطلاع یافت.

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی با ابراز خرسندی از اهتمام مجموعه بانک مرکزی و به ویژه شرکت ملی انفورماتیک به اتخاذ رویکردهای تسهیل گر در فضای رگولاتوری با حمایت از اکوسیستم نوآور، گفت: راه اندازی محیط آزمون تنظیم گری(سندباکس) توسط شرکت ملی انفورماتیک به عنوان بازوی بانک مرکزی در این حوزه، اقدامی ضروری و بسیار راهبردی است که به کاهش هزینه‌ها، زمان و انرژی نیروی انسانی متخصص و نوآور کمک شایانی خواهد کرد.

و ی افزود: فراهم بودن چنین محیطی در بسیاری از حوزه‌ها ضروری است ولی اهمیت آن در بخش‌هایی که نیاز بیشتری به نوآوری دارند، اهمیت راهبردی دارد که از جمله این حوزه‌ها، خدمات مالی است و به همین خاطر نیز از مدت‌ها قبل ایجاد محیط آزمون تظیم گری در این بخش مورد تأکید ما بود.

توانگر ادامه داد: تردید ندارم که راه اندازی سندباکس گام مهمی در فضای تسهیل رگولاتوری و نظارت بر فعالیت های نوآورانه در صنایع مالی کشور و قدمی رو به جلو در راستای تحقق اقتصاد دیجیتالی و توسعه فضای کسب و کارهای فناور است و امیدوارم در ادامه این مسیر، اقدامات دیگری برای بهبود محیط کسب‌وکار انجام گیرد.

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس تاکید کرد: بر این باورم که آینده حکمرانی در فضای مجازی، حکمرانی در فضای اقتصاد دیجیتال و باز کردن این فضا برای فعالین فین‌تک و… است.

بنابر این گزارش، مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک نیز در این بازدید ضمن تشکر از توجهی که مجلس شورای اسلامی به موضوع استفاده از فناوری خصوصا در حوزه مالی دارد، گفت: خوشبختانه امروز شاهدیم که تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران کشور در نهادهای مختلف بر ضرورت استفاده از نوآوری و فناوری در لایه‌های مختلف وقوف و تأکید فراوانی دارند و این مهم را می‌توان در قوانین و مقررات تصویبی و همچنین سازوکارهایی که برای اجرای آن‌ها تدوین می‌کنند، به‌خوبی دید.

دکتر علی عبدالهی گفت: باید توجه داشته باشیم که اگر خواهان بهره‌مندی از فوائد نوآور و فناوری هستیم باید زمینه‌های لازم برای رشد و شکوفایی آن‌ها را نیز فراهم آوریم چرا که بدون مهیا بودن این زمینه‌ها چشمه نوآوری‌ها خشک می‌شود بنابراین راه‌اندازی محیط‌های آزمون در بخش‌های مختلف به عنوان یکی از عوامل مؤثر در تسهیل استفاده از نوآوری‌ها، اقدامی ضروری بود.

وی افزود: ما در گروه ملی انفورماتیک با درک این ضرورت و با تأکید ویژه رئییس کل محترم بانک مرکزی، تمام تلاش خود را کردیم تا در زمان کوتاهی با راه‌اندازی سندباکس رگولاتوری، قدم بزرگی در مسیر تسهیل و تسریع حضور و استفاده از نوآوری‌ها در حوزه مالی برداریم.

کد خبر: ۱۵۸٬۷۷۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha