بهروز اسودی در گفتگو با خبرنگار بازار، ضمن بیان اینکه ۶۰۹ معدن دارای پروانه بهرهبرداری در استان سمنان وجود دارد، اظهار داشت: این معادن با ظرفیت استخراج سالانه ۲۳ میلیون تن و ذخیره قطعی ۵۹۴ میلیون تن فعالیت میکنند که سه هزار و ۸۰۰ نفر در این معادن صاحب شغل هستند.
وی با اشاره به اینکه ۹ هزار میلیارد ریال در این معادن سرمایهگذاری شده است، افزود: ۸۴ معدن فلزی، ۲۲۵ معادن غیرفلزی، ۱۸ معدن سنگ تزئینی و ۲۸۲ معدن مصالح ساختمانی در استان سمنان وجود دارد.
گرمسار بیشترین سهم را در ظرفیتهای صنعتی استان سمنان دارد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به پتانسیلهای معدنی استان خاطرنشان کرد: این استان رتبه پنجم در شاخص تعداد معادن، رتبه ششم در شاخص میزان استخراج و رتبه ششم در تعداد کارکنان معادن را در سطح کشور کسب کرده است.
اسودی با اشاره به ظرفیتها موجود در حوزه صنایع این استان بیان کرد: درمجموع یک هزار و ۸۰۶ واحد صنعتی فعال در استان وجود دارد که دارای پروانه بهرهبرداری هستند و با سرمایهگذاری ۵۴ هزار میلیارد ریال در حال فعالیت هستند.
وی بابیان اینکه ۵۱ هزار نفر در این صنایع مشغول به کار هستند، تأکید کرد: گرمسار باوجود ۷۲۴ واحد صنعتی و اشتغال ۱۶ هزار و ۷۴۷ نفر بیشترین سهم اشتغال و صنایع فعال را در مقایسه با سایر شهرستانهای استان به خود اختصاص داده است.
ضرورت توسعه صادرات در استان سمنان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تعداد صنایع فعال در شهرستان سمنان را ۴۴۸ واحد صنعتی با ظرفیت ۱۶ هزار و ۷۱۶ نفر اشتغال عنوان کرد و گفت: ۸۴ واحد صنعتی با ظرفیت اشتغال سه هزار و ۲۴۹ نفر در مهدیشهر و ۲۳۷ واحد با ظرفیت شش هزار و ۲۲۲ نفر اشتغال در شاهرود فعالیت میکند.
اسودی بیان کرد: ۱۳۷ واحد صنعتی با ظرفیت اشتغال سه هزار و ۵۳۹ نفر در دامغان، ۱۱۴ واحد با ظرفیت دو هزار و ۹۶۱ نفر در سرخه، ۴۶ واحد صنعتی با ظرفیت اشتغال یک هزار و ۱۱۴ نفر در آرادان و ۱۶ واحد با ظرفیت اشتغال ۴۹۳ در میامی فعالیت میکنند.
وی با تأکید بر لزوم توسعه صادرات استان سمنان خاطرنشان کرد: از مهمترین کالاهای تولیدی استان سمنان را میتوان اتوبوس، مینیبوس، ترانسفورماتور توزیع و قدرت، خودرو سواری، ریسندگی نخ، انواع پودر لباسشویی و محصولات بهداشتی و شوینده، انواع داروی انسانی، شمش فولاد، انواع سیم و کابل، کاشی و سرامیک، انواع قطعات خودرو، کربنات سدیم نام برد.
نظر شما