به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی اقتصاد دارایی قزوین، فرزین بهنامی فر در این باره اظهار کرد: زمانی در استان قزوین دو هزار و ۷۰۰ حساب بانکی دستگاههای اجرایی وجود داشت که این حسابها به ۴۶۰ حساب کاهش یافته و بدون نیاز به مراجعه به بانک، عملیات انتقال پول دستگاههای اجرایی سریعتر به حسابهای دستگاههای اجرایی منتقل میشود.
وی افزود: گلوگاههای فساد در جاهایی شکل میگیرند که فرایندهای پیچیدهای دارند و برای اینکه این بستر فساد انگیز جمع آوری شود، باید فرایندها شفاف و هوشمند شوند و در قانون هم بر هوشمند سازی برای جلوگیری از فساد، تأکید شده است.
بهنامی فر تصریح کرد: تجمیع و ساماندهی حسابهای بانکی دستگاههای اجرایی از رسوب نقدینگی جلوگیری میکند و با کاهش حساب ها، نقدینگی موجود مدیریت میشود.
وی با بیان اینکه تمامی دستگاههای اجرایی دولتی موظفند هستند، عملیاتهای مالی شان را برای حسابرسی، در سامانه سماد ثبت کنند، گفت: سال گذشته در استان قزوین ۹۶ میلیارد تومان از اموال مازاد دولتی فروخته شد و جزو پنج استان برتر کشور بود و امسال هم ۶۲ ملک دولتی برای فروش شناسایی شده اند.
فروش ۲۹ میلیارد تومان از املاک دولتی در قزوین
مدیرکل اقتصاد و دارایی قزوین افزود: امسال هم حدود ۲۹ میلیارد تومان از املاک دولتی فروخته شده اند و سایر املاک هم از سوی کارشناسان برای قیمت گذاری در دست بررسی هستند.
بهنامی فر خاطرنشان کرد: پنج هزار و ۴۸۰ ملک دولتی برای شناسایی املاک مازاد، در سامانه سادا ثبت شده اند و اگر دستگاهی از ثبت املاکش خودداری کند، امکان شناسایی و فروش آن ملک به عنوان املاک مازاد دولتی و بازنگرداندن پول فروش آن ملک به دستگاه دولتی مربوطه، وجود دارد.
وی افزود: برآورد دستگاههای اجرایی حاکی از آن است که ارزش املاک ثبت شده دستگاه اجرایی در استان قزوین حدود هفت هزار میلیارد تومان است.
نظر شما