۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸
تکمیل پروژه های عمرانی استان البرز از طریق مولد سازی
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز مطرح کرد

تکمیل پروژه های عمرانی استان البرز از طریق مولد سازی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز از تکمیل پروژه های عمرانی استان از طریق مولدسازی دارایی های دولت در سال جاری خبر داد.

به گزارش بازار، فرزین بهنامی فر روز سه شنبه در نشست هماهنگی ذیحسابان دستگاه های اجرایی استان البرز با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) سال ۱۴۰۴ را با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید» نامگذاری کرده اند؛ افزود: نقش مهم ذیحسابان در تحقق شعار سال جاری از اهمیت بالای برخوردار است.

وی بر شناسایی و معرفی املاک مازاد دولت و تامین اعتبار لازم از طریق مولدسازی دارایی های دولت به منظور تکمیل پروژه های عمرانی استان البرز از قبیل بیمارستانها و شبکه راه ها تاکید کرد.

بهنام فر با بیان اینکه استان البرز از ظرفیت و فضای بسیار مناسب برای ارتقای حرفه ذیحسابی برخوردار است گفت: باید از این ظرفیت ها در جهت توسعه هرچه بیشتر استان بهره برد.

وی اضافه کرد: برگزاری جلسات معاونین ذیحساب به صورت مجزا از جلسات ذیحسابان دستگاه های اجرایی استان البرز و جلسات مشترک فصلی آنها با هدف اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات خویش و نیز برگزاری جلسات مشترک با سایر دستگاه های نظارتی از جمله برنامه های اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز در حوزه اداره نظارت مالی در سال جاری است.

کد خبر: ۳۳۶٬۷۷۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha