به گزارش بازار، اکبر حیدری سخنگوی کانون شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت با اشاره به اینکه طرح کوپن سهام در دنیا دارای تجربه منفی است، اظهار کرد: در کشور ما با مطالعه همه این موارد و اخذ نظر از کارشناسان امر، ابلاغیه مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۵ صادر شد و مواد ۳۴ تا ۳۸ قانون اصل ۴۴ نوشته شد.
وی افزود: تمام مشکلات اجرای سهام عدالت به دلیل عدم اجرای قانون است از جمله در موردبحث برگزاری مجامع هم به دلیل اینکه قانون اجرا نمیشد و در دولت قبل اصرار داشتند تفسیر خودشان از قانون را اجرایی کنند ما دچار مشکل شدیم.
سخنگوی کانون شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت به تکلیف وراث سهامداران عدالت اشاره کرد و گفت: این وراث باید همان کاری را انجام دهند که در زمینه سایر اموال فرد متوفی انجام میدادند. در مورد موارد دیگر نیز همینطور بود و برای فروش اصلاً لازم نبود بازار بههمریخته شود و بعد فرایند فروش را بهصورت دستوری رفع کنند.
وی خاطرنشان شد: اگر یک سال بگذارند قانون اجرا شود تمام این موارد و چالشها دیده شده اما تا الان قانون اجرا نشده است. دقیقاً ۱۵ سال است که مفاد قانونی اجرایی نشده است که ما اینهمه آشفتگی را شاهد هستیم.
حیدری تاکید کرد: تمام مسئله این است که تابهحال دولت دست از سر سهام عدالت برنداشته است و آنچه که باید بسته شود، پرونده سهام عدالت نیست بلکه پرونده دخالت دولت در سهام عدالت است. اگر پایان ۱۰ سال سهام عدالت تحویل ساختارهای مردمی میشد و یک سال هم اجازه میدادند این ساختار کار میکرد، الان میتوانستیم مطالبهگر باشیم و بگوییم این ساختار کار نکرده است. هنوز کار سهام عدالت به این ساختار تحویل نشده است.
وی اظهار کرد: الان مجامع برگزار نشده شرکتهای سرمایهگذاری استانی حسابرس ندارند و صورتهای مالیشان به تصویب نرسیده بهخاطر اینکه عملاً امکان برگزاری مجامع بدون حضور تعاونیها وجود ندارد.
سخنگوی کانون شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت با انتقاد از موازیکاریها گفت: در دولت قبل اصرار بر مسیر غلطی شده بود در انتهای دولت پذیرش سازمان بازرسی کل کشور و مجلس را داشتند. در حال بازآرایی آییننامه و بازگشت به مسیر قانونی بودیم. الان هم متأسفانه با تغییر دولت عدهای در بحثهای کارشناسی در بدنه دولت میخواهند بررسی کنند چه بوده و چه نبوده، درحالیکه ما باید از ادامه مسیر حرکت کنیم و نه اینکه از نقطه صفر شروع کنیم.
نظر شما