مفید غلامی راد در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به اینکه در حال تدوین برنامه هفتم توسعه هستیم، اظهار داشت: کمیته های تنظیم برنامه هفتم توسعه با ابلاغ رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه تشکیل می شود.
وی با اظهار اینکه نیازمند برنامه جامع برای برنامه هفتم هستیم، افزود: ارائه راهکارهای استراتژیک گردشگری کشاورزی پایدار از جمله موضوعات مهم برای استان به شمار می رود، زیرا محور فعالیت ها در استان بر بخش کشاورزی و گردشگری است.
وی با عنوان اینکه بخش عمده ای از اشتغال استان در حوزه گردشگری و کشاورزی است، گفت: همچنین عمده زمین های درجه یک و دو زیر کشت محصولات استراتژیک گندم و برنج و مرکبات است.
غلامی راد یادآور شد: در حوزه کشاورزی و گردشگری مشکلات زیادی در استان وجود دارد که باید در برنامه هفتم این مسائل حل شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران شناسایی نقاط آلوده اقلیم استان را از دیگر پروژه ها ذکر کرد و گفت: باید با تحقیقات استانی سالم و دور از هرگونه آلودگی اقلیمی و هوایی در استان داشته باشیم.
وی با اشاره به افتتاح دستگاه پرتابل تصفیه بیولوژیک شیرابه در استان افزود: این پروژه با همکاری شهرداری تنکابن و سازمان مدیریت انجام شده است.
غلامی راد با اظهار اینکه در شهرک های صنعتی مشکلات متعددی داریم، گفت: عمده بنگاه های صنعتی یا نیمه فعال و راکد هستند و یا از ظرفیت های اسمی آن استفاده لازم نشده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران گفت: برخی بنگاه ها با تکانه های تحریمی دچار مشکل شدند و یا آنکه دارای مشکلات ساختاری و مدیریتی هستند و برخی هنوز بازار هدف را نمی شناسند و مشکلات غیرتولیدی دارند که باید عارضه یابی شوند.
وی گفت: برخی از بنگاه های اقتصادی راکد هستند در حالی با تقاضاهای زیادی برای ایجاد بنگاه های جدید روبرو هستیم و با محدودیت زمین در شهرک های صنعتی مواجه هستیم.
نظر شما