به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، مهدی شریفیان در خصوص اولویتهایی که دولت سیزدهم در حوزه اقتصاد باید در نظر بگیرد، گفت: با توجه به شرایط عمومی کشور در حال حاضر بهبود وضعیت اقتصادی، مسئله اول به حساب می آید.
وی افزود: رفع تحریم های ظالمانه استکبار علیه ایران که در تمام طول تاریخ ارتباطات بین المللی کم سابقه بوده است، با وادادگی و شرطی کردن اقتصاد و منتظر این یا آن کشور ماندن انجام نمی شود و تجربه هشت ساله دولت های یازدهم و دوازدهم نشان داد که خطای جبران ناپذیر است که بدون برنامه جدی بتوان راه حل مسائل موجود را پیدا کرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وزارت اقتصاد در دولت سیزدهم باید از گذشته درس بگیرد و با تکیه بر این تجربه ها که هزینه های زیادی هم برای بدست آمدن آنها پرداخت شده، گفت:وزارت اقتصاد باید چند موضوع را در اولویت قرار دهد، بومی سازی سامانه های مالی و تلاش در راستای اسلامی کردن بانک ها یکی از این اولویت هاست. بدون بانکداری اسلامی به معنای واقعی آن، این در همچنان بر پاشنه نادرست فعلی خواهد چرخید.
وی ادامه داد: اولویت دیگر آن است که از آنجا که بانک ها بخش زیادی از منابع مالی کشور را در اختیار می گیرند می توانند با حضور در عرصه تامین مالی طرحهای مولد و زیربنایی موجب جهش های چشمگیر شود. سیستم اقتصادی دولت سیزدهم باید برای این موضوع تدابیر ویژه ای بیندیشد.
شریفیان تصریح کرد: اصلاح گمرک و پیشگیری از قاچاق، رفع انسداد دارایی های کشور در بانک های خارجی، اصلاح سیستم مالیات و پیشگیری از فرارهای مالیاتی، گسترش شفافیت در فعالیت های اقتصادی و اقدام در جهت اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و ساماندهی وضعیت بورس اوراق بهادار از دیگر موارد اولویت دار در اقتصاد کشور است که وزارت اقتصاد و دارایی باید به سرعت تدابیر عملیاتی برای آنها بیاندیشد و به این ترتیب وزارت اقتصاد به هدایتگر مسیر پیشرفت و توسعه در کشور تبدیل خواهد شد.
نظر شما