۱۹ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۴
نیاز نیروگاه برق شهید مفتح به منابع آبی زیرزمینی برطرف شده است
مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح:

نیاز نیروگاه برق شهید مفتح به منابع آبی زیرزمینی برطرف شده است

همدان - دیناروند، مدیرعامل نیروگاه برق شهید مفتح بابیان اینکه نیاز نیروگاه برق شهید مفتح به منابع آبی زیرزمینی برطرف شده است، گفت: در حال حاضر از ۲ حلقه چاه برای مصرف شرب استفاده می شود.

عبدالمجید دیناروند در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه نیروگاه برق شهید مفتح همدان هم اکنون با ظرفیت کامل و به میزان یک هزار مگاوات انرژی تولید می کند، گفت: نیروگاه برق شهید مفتح یکی از نیروگاه های پایدار کشور محسوب می شود.

دیناروند با بیان اینکه تولید برق محدود به یک نیروگاه و مختص یک استان نیست، افزود: تمام تولیدکننده ها مانند سدها و نیروگاه ها باید برق تولیدی خود را به شبکه سراسری تحویل دهند.

مدیرعامل نیروگاه برق شهید مفتح گفت: پس از این اقدام بر اساس اولویت هایی که دیسپاچینگ ملی برق ایران که مرکز فرماندهی توزیع و تولید برق است تصمیم گیری می کند برق به مصرف بهره برداران مختلف می رسد.

دیناروند بااشاره به اینکه مقرر شده ۶ هزار مگاوات به رژیم مصرف برق خانگی اضافه شود، گفت: شبکه برق ایران ملی، منسجم و یکپارچه و مانند یک دریاچه بزرگ است که چند رود آن را تغذیه می کنند و چند مصرف کننده از دریاچه بهره برداری می کنند.

وی با بیان اینکه زمانی که توازن ورود و خروج آب برقرار باشد همواره سطح ارتفاع این دریاچه ثابت است اما اگر ورود بیشتر از خروج باشد سرریز اتفاق می افتد و اگر خروج بیشتر از ورود باشد شاهد کاهش سطح دریاچه خواهیم بودف گفت: کاهش سطح دریاچه یه مثابه افت فرکانس در شبکه توزیع برق است.

مدیرعامل نیروگاه برق شهید مفتح بااشاره به اینکه اگر فرکانس پایین بیاید باید شبکه از مدار خارج شود چراکه فرکانس پایین به تجهیزات آسیب وارد می کند، گفت: کارها باید به نحوی پیش برود که توازن بهم نخورد بنابراین باید مصرف برق مدیریت شود.

دیناروند همچنین با اشاره به کسب عنوان برتر آمادگی تولید در بین نیروگاه های حرارتی کشور توسط نیروگاه شهید مفتح و دریافت لوح تقدیر از وزیر نیرو اظهار کرد: موفقیت های نیروگاه ثمره تلاش، خودباوری و اعتماد به نفس کارکنان جوان این مجموعه است.

وی گفت: نیروگاه شهید مفتح از ابتدای راه اندازی تا کنون تنها دو درصد از منابع آب های زیرزمینی را برداشت کرده است که با انتقال پساب همدان به نیروگاه در سال ۹۴ نیاز این نیروگاه به منابع آب های زیرزمینی کاملاً برطرف شده و در حال حاضر از ۲ حلقه چاه برای شرب استفاده می شود.

کد خبر: ۹۷٬۸۷۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha