۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
سیستم آموزش آنلاین با زیر ساخت اینترنت کشور سازگاری ندارد
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

سیستم آموزش آنلاین با زیر ساخت اینترنت کشور سازگاری ندارد

اسماعیلی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر ضرورت ایجاد سیستم ارزشیابی آزمون آنلاین در کشور از عدم توجه مسئولان مربوطه به زیرساخت‌های لازم جهت تحقق این مهم انتقاد کرد.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، مهدی اسماعیلی، در پاسخ به اینکه با توجه به احراز عدم‌اثربخشی آموزش مجازی در صورت تداوم این روش باید چه سازوکاری برای ارتقا کیفیت آموزش طراحی شود، گفت: ما همچنان معتقدیم که برگزاری کلاس‌ها در قالب مجازی به هیچ وجه نمی‌تواند جایگزین مطمئنی برای کلاس‌های حضوری باشند.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: البته در وضعیت اضطرار مجبور هستیم که فرآیند آموزش را با روش مجازی ادامه دهیم، بنابراین آموزش از طریق فضای مجازی را به نوعی طراحی کردیم که بتواند حداقل‌های سیستم آموزشی را تامین کند.

وی تصریح کرد: برغم اقدامات بسیار خوبی که در زمینه آموزش مجازی صورت گرفته است اما نواقصی هم در آن وجود دارد از جمله اینکه در بسیاری از نقاط کشور تعداد زیادی از دانش آموزان به سامانه آموزشی شاد دسترسی ندارند و حتی در برخی شهرهای برخوردار نیز عدم آنتن‌دهی مناسب و اتصال پایدار مشکلاتی را ایجاد کرده است، کما اینکه مواردی را حتی در مناطق تهران گزارش کردند.

اسماعیلی افزود: این مشکلات در مناطق روستایی و ویژه کشور به شدت وجود دارد، چرا که زیرساخت‌های لازم برای آموزش مجازی در آنها فراهم نشده است و همان تعداد ۳/۵ میلیون دانش آموز که بارها به آن اشاره کردیم با مشکل عدم دسترسی به فضای مجازی مواجه هستند.

وی خاطرنشان کرد: ما هنوز در کشور سیستم ارزشیابی آزمون آنلاین نداریم و دانش‌آموزان به صورت آفلاین در آزمون شرکت می‌کنند و تحت تاثیر کمک خانواده قرار می‌گیرند. ضمن اینکه سیستم آنلاین ارتباط با معلم همراه با تصویر دانش آموزان نیز وجود ندارد و این امر کنترل دانش آموزان و شیوه حضور آنها در کلاس را با مشکل مواجه می‌کند.  

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: اگر بخواهیم سسیستم آموزشی کشور بر مبنای فضای مجازی اجرا شود باید این نقاط ضعف را برطرف کنیم، ضمن اینکه امیدواریم بیماری کرونا به خوبی کنترل شود تا شرایط حضور دانش آموزان در مدارس فراهم شده و کلاس‌ها از پویایی لازم برخوردار باشند.

رییس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: البته ما باید بتوانیم از آموزش مجازی و حضوری به صورت ترکیبی استفاده کنیم و قطعا این روش می‌تواند ظرفیت مطلوبی برای کمک به دانش‌آموزان در جهت تسریع روند فراگیری دروس باشد.

کد خبر: ۹۳٬۵۴۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha