به گزارش بازار، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی امروز در جلسه شورای عالی قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قوه قضاییه افزود: امام خمینی (ره) هر سخنش حکمت آمیز و حکمت آموز بود، چون با اخلاص حرکت میکرد.
وی گفت: شاخص دوم مکتب سیاسی امام خمینی (ره) مردمی بودن و مردم باوری امام (ره) است.
رئیس دستگاه قضا افزود: همه جای دنیا از مردم حرف زده میشود، اما خیلی جاها توجه به مردم، سیاسی است، اما نگاه امام (ره) به مردم نه تشریفاتی و نه گذر و نه سیاسی بوده است.
وی گفت: امام (ره) حقیقتا به مردم توجه میکرد و آنها را دوست داشت و همچون سیره حضرت امیرالمومنین (ع) دوست داشتن مردم را جلوهای از ذات پروردگار میدانست.
رئیس دستگاه قضاییه گفت: توجه به محرومیت زدایی از محرومان از شاخصهای اصلی مکتب امام خمینی (ره) است.
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی امروز در جلسه شورای عالی قوه قضاییه افزود: نه فقط محرومان داخل کشور، بلکه همه محرومان در سراسر دنیا مورد توجه امام خمینی (ره) بوده اند.
وی گفت: امام (ره) همواره نسبت به ضرورت رفع ظلم از محرومان هشدار میدادند و اینکه باید نظام ما پناه همه محرومان و مظلومان عالم باشد.
رئیس دستگاه قضا افزود: همه رهروان امام خمینی (ره) باید توجه کنند که همه این شاخصها در سیره رهبر معظم انقلاب مشاهده میشود و بیانیه گام دوم انقلاب هم جلوهای از همه این شاخص هاست که باید محقق شود.
وی گفت: امروز وظیفه همه ماست که برای تحقق منویات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب تلاش کنیم.
رئیس قوه قضاییه گفت: رفع دغدغههای مردم و توجه به خواست آنان مشی و خواسته رهبر معظم انقلاب است.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی امروز در جلسه شورای عالی قوه قضاییه افزود: ایشان در دیداری که نمایندگان مجلس شورای اسلامی خدمت ایشان داشتند بر توجه به خواست مردم، رفع دغدغه آنان و مردمی بودن تاکید کردند.
وی گفت: در ابتدای ورود من به دستگاه قضا هم رهبر معظم انقلاب مردمی بودن را از شاخصهای مهم قوه قضاییه دانستند که باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دستگاه افزود: از موضوعها و نکات مهم در مکتب سیاسی امام خمینی (ره)؛ ضد استکباری و ضد استبدادی بودن ایشان است.
وی گفت: امام خمینی (ره) هم ضد استبداد داخلی و هم ضد استعمار خارجی بود و استکبار را بر نمیتابید و ضدظلم بود.
رئیس دستگاه قضا افزود: عدالت خواهی و اجرای عدالت هم از دیگر شاخصهای مهم مکتب سیاسی امام خمینی (ره) است.
وی گفت: امام (ره) میخواست در این کشور عدالت اجرا شود و اجرای عدالت از مسایل بسیار مهمی بود که ایشان همواره بر آن تاکید داشت.
رئیس دستگاه قضا افزود: امروز در کشور اجرای عدالت، مسئولیت بسیار مهمی برای همه دست اندرکاران اداره کشور است.
وی گفت: شناخت حق، گرایش به حق و رای براساس حق وظیفه همه داوران، قضات و دست اندرکاران کشور است.
رئیس قوه قضاییه گفت: بازنگاهی به سیره و مکتب سیاسی امام خمینی (ره) در سالگرد رحلت ایشان و ۱۵ خرداد یک ضرورت است.
حجت الاسلام رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه افزود: برای همه کسانی که می خواهند امام (ره) را بشناسند و شاخص های خط امام (ره) برای آنها تبیین شود، بدانند راه امام چیست و رهروان راه او کدامند و بهترین تبیین کننده خط امام (ره) جانشین ایشان و رهبر معظم انقلاب هستند.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب ۱۴ خرداد سال گذشته شاخص های سیره امام (ره) تحول آفرین را تبیین کردند.
رئیس قوه قضاییه اضافه کرد: اخلاص امام خمینی (ره) از شاخص های خط ایشان است و هر کس می خواهد تحول ایجاد کند، با تکیه بر خدا حرکتش برکت و نورانیت می یابد.
نظر شما