۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۵
تجار ایرانی باید برای رعایت استانداردهای کشورها آموزش ببینند
سفیر ایران در دهلی‌نو:

تجار ایرانی باید برای رعایت استانداردهای کشورها آموزش ببینند

چگینی، سفیر ایران در دهلی‌نو با اشاره به صادرات پیاز ایران به هند، گفت: پیاز صادراتی به هند نباید قطر بیش از پنج سانتی‌متر داشته باشد و آموزش تجار برای رعایت این استانداردها الزامی است.

به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، سفیر ایران در دهلی‌نو گفت: امکان همکاری استان کرمان و کشور هند در حوزه‌های مختلف به‌ویژه محصولات کشاورزی مانند پیاز و سنگ‌های ساختمانی وجود دارد.

علی چگینی در نشست بررسی همکاری‌های اقتصادی کرمان و هند افزود: بخش خصوصی باید در کنار دولت موانع صادرات را برطرف و زمینه ارائه آموزش صحیح صادرات و واردات برای تجار را فراهم کند.

او یکی از زمینه‌های همکاری دو طرف را صادرات پیاز کرمان عنوان کرد و افزود: قُطر محصول پیازی که به هند صادر می‌شود نباید بیش از ۵ سانتیمتر باشد و یا میزان سمومی که استفاده شده باید شامل استانداردهای مربوطه باشد که تجار ایرانی باید این مسائل را آموزش ببینند و رعایت کنند.

چگینی، به موضوع تهاتر با هند نیز اشاره کرد و گفت: تهاتر معامله‌ای برد- برد است که به‌عنوان‌مثال می‌توان لوازم صنعتی از هند وارد و محصولات کشاورزی به آن کشور صادر کرد و یا به‌عنوان اقتصاد مکمل در زمینه‌های معدنی، صنعتی، استارت‌آپ‌ها، بنگاه‌های کوچک و متوسط و خدمات فنی و مهندسی با هند همکاری داشت.

سفیر ایران در دهلی‌نو خاطرنشان کرد: تجار می‌توانند از خدمات صندوق ضمانت صادرات برای ضمانت صادرات خود استفاده کنند و همچنین می‌توان از نمایندگی یوکو بانک هند در ایران برای امور مربوط به نقل و انتقالات بانکی و صادرات کالا کمک گرفت.

او افزود: بخش دولتی باید بستر امضای قرارداد PTA در خصوص تعرفه‌های ترجیحی و همچنین سند قضایی در امور مدنی و تجاری را فراهم آورد تا تعرفه‌های محصولات صادراتی ایران به هند کاهش یابد.

سفیر ایران در دهلی‌نو تصریح کرد: استان کرمان در زمینه سنگ‌های ساختمانی از ظرفیت بالایی برخوردار است که باید تلاش‌های بیشتری برای فراهم آوردن زمینه همکاری دو طرف انجام شود.

تهاتر به توسعه صادرات کرمان به هند کمک می‌کند
در ادامه رئیس اتاق کرمان نیز گفت: سفیر ایران در دهلی‌نو به همسویی و شباهت استان کرمان در بخش‌های مختلف اقتصادی با یکی از استان‌های کشور هند اشاره کرد که در این رابطه می‌توان اطلاعات اقتصادی و پتانسیل‌های استان کرمان را به سفارت ایران در هند ارسال کرد و سفیر متناسب با این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها، استان متناظر در هند را به استان کرمان معرفی کند.

سیدمهدی طبیب زاده افزود: یکی از استان‌های هند می‌تواند به‌عنوان خواهرخوانده استان کرمان معرفی و سپس تفاهم‌نامه همکاری امضا شود.

او ادامه داد: پیشنهاد می‌شود موضوع تهاتر به‌عنوان یک راهکار میان‌مدت و بلندمدت در نظر گرفته شود و با همکاری سفارت ایران در هند برنامه راهبردی صادرات در هند را دنبال کنیم.

طبیب زاده، با اشاره به اینکه در برنامه همکاری‌های خود با هند در نظر داریم تا تجارت سنتی را به تجارت مدرن و به‌روز تبدیل کنیم، اظهار کرد: تأسیس بخش تجاری و یا میز کرمان برای همکاری اتاق بازرگانی و سفارت ایران در هند در دستور کار قرار می‌گیرد.

رئیس اتاق کرمان ابراز امیدواری کرد: بهره‌مندی از تعرفه‌های ترجیحی و حرکت به سمت موافقت‌نامه‌های تجارت ترجیحی (PTA) در سال جاری در دستور کار قرار داده شود.

او افزود: استفاده از ظرفیت هندی‌های ایرانی‌الاصل برای سرمایه‌گذاری، بهره‌وری آب و کار مشترک برای تدبیر آب استان، شرکت‌های IT و ICT و ایجاد شرکت‌های خلاق در حوزه انرژی از دیگر محورهای همکاری خواهد بود.

کد خبر: ۸۹٬۷۶۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha