۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
سیگنال های متناقض در بازار آهن

سیگنال های متناقض در بازار آهن

همچنان تقاضای چندانی در بازار آهن موجود نیست و بازار آهن در بلاتکلیفی تاثیر پذیری از نرخ دلار و یا بورس کالا روزهای خود را می گذراند.

به گزارش بازار به نقل از آهن پرایس، پیش بینی ها در رابطه با روند قیمتی بازار آهن حاکی از این بود که در صورت دریافت سیگنال کاهش قیمت پایه شمش از سوی بورس کالا، بازار کمی روند کاهشی را تجربه کند؛ اما روز گذشته صعودی شدن نرخ دلار و بازگشت به کانال ۲۲ هزار تومان موجب شد تا جو رکودی بر بازار آهن حکم فرما شود.

قیمت پایه شمش برای معاملات بورس کالا با کاهش ۲۰۰ تومانی اعلام شده است درحالی که نشریه متال بولتن روز گذشته ۶۲۰ دلار و ثابت اعلام شد؛ در این میان و با توجه به جو رکودی بازار، عوامل تاثیر گذار بر روند بازار نیز به تحریک قیمت ها در این حوزه اقدام نکردند.

پیش بینی ها حاکی از این است که در روزهای آتی شرایط موجود در بازار تداوم یابد و همچنان شاهد رکود و ثبات نسبی بر قیمت ها باشیم، حتی در صورت بازگشت مجدد نرخ دلار به کانال ۲۱ هزار تومان ممکن است قیمت ها در بازار آهن روندی نزولی داشته باشند.

در هر صورت با توجه به موارد ذکر شده اعلامی های روز گذشته تولیدکنندگان انواع آهن آلات نشان دهنده این بود که در حوزه میلگرد اغلب قیمت های این محصول بدون تغییر اعلام شد؛ برخی محصولات خود در این حوزه را با افزایش ۷۰ الی ۱۰۰ تومانی روانه بازار کردند و برخی دیگر نیز ۵۰ تومان کاهش را بر قیمت های خود اعمال کردند. بیشترین قیمت میلگرد آجدار سایز ۱۴ با قیمت ۱۴ هزار و ۹۴۵ تومان و کمترین آن با نرخ ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شد.

با وجود ثبات نسبی در قیمت میلگرد، سردرگمی در قیمت ها در حوزه نبشی ادامه داشت؛ به این صورت که تولیدکننگان نبشی قیمت های اعلامی خود را اغلب با ثبات اعلام کردند و برخی نیز به افزایش ۱۰۰ تومانی محصولات خود اقدام کردند.

در حوزه ناودانی عدم تعادل در قیمت های اعلام شده دیده می شد، قیمت ناودانی روز گذشته از سوی دو شرکت بدون تغییر اعلام شد. اما تعدادی از کارخانه های تولیدکننده ناودانی به قیمت های خود چیزی حدود ۵۰ الی ۱۰۰ تومان افزودند و برخی هم به کاهش ۱۰۰ تومانی قیمت ها اقدام کردند. لازم به ذکر است که قیمت سپری نیز با کاهش ۱۰۰ تومانی اعلام شد.

بررسی قیمت ها در بازار تیرآهن نشان دهنده ثبات بیشتر قیمت های تیرآهن کیلویی می باشد و فقط یکی از شرکت های این بخش ۱۰۰ تومان قیمت های خود را افزایش داده است. در بخش تیرآهن شاخه ای، در سایزهای پر فروش این محصول شاهد ثبات قیمت ها بودیم و دیگر سایزها کاهش ۱۰ الی ۵۰ هزارتومانی را تجربه کردند. ثبات حداکثری در بازار پروفیل نیز مشاهده شد، به این شکل که دو شرکت بدون تغییر قیمت های خود را اعلام کردند و یک شرکت نیز در این بخش ۱۰۰ الی ۳۰۰ تومان قیمت های خود را افزایش داد.

نتیجه مطالب گفته شده آن است که همچنان تقاضای چندانی در بازار موجود نیست و بازار آهن در بلاتکلیفی تاثیر پذیری از نرخ دلار و یا بورس کالا روزهای خود را می گذراند. باید دید که پس از به پایان رسیدن انتظارها برای مشخص شدن نتیجه مذاکرات وین و همچنین پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، بازارآهن به تغییرات و اتفاقات آینده چه واکنشی نشان خواهد داد و به کدام سمت و سو حرکت خواهد کرد.

کد خبر: ۸۷٬۹۷۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha