مجید تقی زاده گفت و گو با خبرنگار بازار با اشاره به فعالیت مستمر صنعتگران و فعالین اقتصادی منطقه کاشان برای مقابله با تحریم های ظالمانه استکبار جهانی بر علیه مردم ایران اظهار داشت: منطقه کاشان در این زمینه در سطح کشور یکی از مناطق پیشرو بوده است به طوریکه با وجود شیوع ویروس کرونا و همزمانی آن با تحریم های ظالمانه آمریکا کارخانجات صنعتی و تولیدی منطقه کاشان همچنان مشغول به فعالیت هستند.
زیرساخت های گمرکی در کاشان دچار اشکال است
وی با اشاره به اهمیت وجود گمرک و اینکه گمرک کاشان یکی از واحدهای فعال در کشور است، ابراز داشت: هرچند کاشان از لحاظ نیروی انسانی در گمرک کمبودی ندارد ولی از نظر زیرساختی گمرک کاشان در حد بسیار پایینی است.
این کارشناس صنعت فرش ماشینی با بیان اینکه با رایزنی های انجام شده قرار است زمینی به مساحت ۲۰ هکتار برای ساخت گمرک در شهرک صنعتی امیرکبیر کاشان اختصاص یابد، تاکید کرد: حدود ۷۰ گمرک در سطح کشور وجود دارد که گمرک کاشان از ۱۵ استان کشور جایگاه بهتر و والاتری دارد و به همین دلیل باید نسبت به تامین زیرساخت های آن اهتمام ورزید.
کاشان؛ قطب اول تولید در کشور
وی با اشاره به اینکه کاشان از نظر صادرات جزو مناطق شاخص کشور است، افزود: منطقه کاشان در زمینه تولید فرش ماشینی قطب اول تولید در کشور است ولی صادرات این کالا نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش یافته است.
تقی زاده با بیان اینکه تا سال گذشته فرش ماشینی کالای اول صادراتی کاشان بود، گفت: از سال پیش و با کاهش صادرات فرش ماشینی میلگرد به عنوان کالایی که بیشترین صادرات را از منطقه کاشان به خارج از کشور داشته است، شناخته شد.
صادرات ۳۲۰۰ هزار متر مربع فرش ماشینی از کاشان به خارج از کشور
وی با بیان اینکه منطقه کاشان سالانه بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع فرش ماشینی به خارج از کشور صادر می کند، افزود: ارزش این صادرات که به بیش از ۴۵ کشور دنیا صادر می شود، بیش از ۸۰ میلیون دلار بوده است.
این کارشناس صنعت فرش ماشینی با اشاره به اینکه سالانه حدود ۸۵ میلیون مترمربع فرش ماشینی در کشور تولید می شود، تصریح کرد: حدود ۷۵ درصد این مقدار مصرف داخلی و بقیه به خارج از کشور صادر می شود.
نظر شما