به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قزوین، فاطمه خمسه اظهار داشت: صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی تحت نظارت دفتر توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی ایجاد میشود و به عنوان تشکلهای اجتماعی - اقتصادی و در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و کارآفرین وظایفی را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۲ صندوق در روستاهای استان قزوین با مدیریت زنان روستایی تشکیل و اداره میشود، تصریح کرد: این صندوقها با همکاری بانک توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید و صندوق زنان عشایری بانک کشاورزی تشکیل شده و تسهیلاتی با سود کم و بدون ضامن در اختیار زنان قرار میدهد.
خمسه اضافه کرد: طی سه سال گذشته دو میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان اعتبار از سوی بانکهای یاد شده به این صندوقها تزریق شده و مدیران آن نیز براساس نیاز روستا و متقاضیان، تسهیلاتی را با ارقام متنوع در اختیار زنان روستایی قرار دادهاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه اعضای این صندوق ها را تنها زنان روستایی و عشایری تشکیل میدهند، گفت: سرمایه صندوقها نیز متعلق به جامعه محلی و زنان عضو آن بوده و علاوه بر ارایه خدمات آموزشی عمومی و تخصصی، بر آموزش لازم برای مدیریت صندوقها از سوی معاونت ترویج و آموزش جهاد کشاورزی تاکید شده تا برای پرداخت وام وثیقهای اخذ نشود و ضمانتها براساس تعهد جمعی و به شیوه نظارت گروهی صورت میپذیرد.
به گفته خمسه، بیشترین تعداد صندوقهای تشکیل شده متعلق به شهرستان بویین زهرا به ۲۳ مورد بوده و این در حالی است که برخی از روستاهای آن مانند احمدآباد دارای سه صندوق اعتباری در حوزه زنان روستایی هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: ایجاد همافزایی بین دستگاههای اجرایی و تقویت بنیه مالی زنان روستایی و عشایری و همچنین تامین سرمایه اولیه برای راهاندازی کسب و کارهای پایدار از مهمترین موضوعات این سازمان در استان است.
نظر شما