به گزارش بازار، کیانوش جهان پور، افزود: به جز واکسن یکی دو شرکت خارجی که هزینه نگهداری آنها بالاست و اثربخشی کمی هم دارند، هر واکسن کرونای تولید کشورهای مختلف که به تایید سازمان بهداشت جهانی رسیده باشند از طریق اتحادیه کواکس قابل خریداری است.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه هنوز برای هیچ واکنسی تاییدیه نهایی صادر نشده است اما برخی تاییدیه اضطراری دارند که پیش بینی می شود صدور مجوز اضطراری آنها تا پایان سال میلادی طول بکشد به همین دلیل نخستین محموله خرید واکسن کرونا ممکن است بعد از ابتدای سال میلادی جدید بدستمان برسد.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: برای ما واکسن ساخت هند، چین، کشورهای اروپایی، روسیه و یا کوبا فرقی ندارند بلکه ملاک تایید آن از طرف نهادهای بین المللی ذیصلاح، نوع فناوری و اثربخشی آن است و به همه آنها به عنوان فرصت خرید نگاه میشود.
جهان پور با اشاره به اینکه با برخی تولیدکنندگان خارجی مذاکرات اولیه شده است، تاکید کرد: ضمن این که ما بخشی از واکسن کرونای موردنیاز خود را از خارج خریداری خواهیم کرد، اما باید توجه داشت که با توجه به دست آوردهای محققان داخلی در تولید واکسن کرونا بخش دیگر نیاز کشور از طریق تولید داخل تامین میشود.
۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
سخنگوی سازمان غذا و دارو تشریح کرد
ملاک خرید واکسن کرونا؛ تاییدیه و میزان اثربخشی
جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: واکسن کرونای شرکتهای خارجی که مراحل تایید سازمان بهداشت جهانی را طی کرده باشند و اثربخشی آن خوب باشد برای ما فرصت خرید محسوب میشود.
کد خبر: ۵۹٬۰۲۸
نظر شما