به گزارش بازار، «روزبه ظهیری هاشمی» افزود: آمارها نشان می دهد مصرف انرژی در کشور ۲,۵ برابر بیشتر از میانگین های جهانی است و حدود ۴۰ درصد از مصرف انرژی فقط در حوزه ساختمان اتفاق می افتد که به تبع باعث آلودگی های زیست محیطی، انتشار گازهای گلخانه ای و در نهایت گرمایش جهانی می شود.
وی اظهارداشت: برای بهبود روند استفاده از مصرف منابع در کشور ابتدای دهه ۷۰ با تهیه نخستین ویرایش از بهینه سازی مصرف انرژی در قالب مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان این موضوع شروع شد ولی با توجه به جدید بودن و عدم فرهنگ سازی لازم خیلی عملیاتی نشد تا اینکه در شهریور ماه امسال ویرایش چهارم این مبحث تهیه شد.
مدیرعامل شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن گفت: در ویرایش چهارم برای نخستین بار مبحثی تحت عنوان «ساختمان هایی با انرژی کم» مطرح شد.
وی در ادامه ضمن اشاره به شکل گیری برنامه مشترکی بین نهاد توسعه سازمان ملل با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحت عنوان «پروژه بهینه سازی انرژی و محیط زیست در ساختمان» افزود: این برنامه بین المللی است.
ظهیری هاشمی اظهارداشت: هدف اصلی برنامه مزبور اینکه بتواند به کاهش گازهای گلخانه ای و جلوگیری از روند گرمایش جهانی ورود پیدا کند.
وی ادامه داد: برنامه ها و طرح های متعددی در ذیل این برنامه تعریف شده که سرفصل یکی از این برنامه ها تولید ساختمان های مسکونی با رده انرژی کم مصرف است.
مدیرعامل شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن گفت: تفاهمی که دیروز با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده برای نخستین بار منطبق بر ویرایش چهارم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان قرار است ساختمان هایی با رده انرژی بهبود یافته در کشور تولید شود.
وی افزود: بر اساس این تفاهمنامه ساخت ساختمان های کم مصرف در استان تهران (شهر جدید اندیشه) آغاز شده است.
نظر شما