به گزارش خبرنگار بازار، حسن رهایی در دیدار با مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان به میزبانی دفتر خود ضمن بیان اینکه جهاد دانشگاهی بهعنوان یکنهاد توسعهای در بحث توسعه مشاغل، کارآفرینی و برگزاری دورههای مختلف آموزشی جهت توسعه مشاغل خانگی، خانوادگی و کسبوکارهای خرد اقدامات خوبی انجام داده است، اظهار داشت: سهم استان سمنان در طرح توسعه مشاغل خانگی یک هزار و ۳۰۰ نفر است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون یک هزار و ۷۰۰ منفی در قالب این طرح رصد و پایش شدند، افزود: اطلاعات شغلی این افراد جمعآوریشده است و توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار از مهمترین رویکردهای جهاد دانشگاهی در راستای اجرای این طرح است.
توانمندسازی و اتصال به بازار کار
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با تأکید بر اینکه این طرح در سه مرحله شناسایی ظرفیتها، توانمندسازی و اتصال به بازار کار اجرایی میشود، گفت: ایجاد اشتغال و پایدارسازی مشاغل موجود برای حدود ۵۴ هزار نفر در ۳۱ استان کشور در راستای اجرای این طرح برنامهریزیشده است.
رهایی پیادهسازی موفق این طرح در استان را نیازمند همراهی و هماندیشی بخشهای مختلف دولتی و خصوصی دانست و اضافه کرد: با اجرای این طرح شاهد نهادینه شدن سهم مشاغل خانگی در اقتصاد کشور بهویژه در سال «جهش تولید» خواهیم بود.
رصد پایش توانمندی زنان استان سمنان
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان نیز در این دیدار بابیان اینکه تعداد زیادی از بانوان نیز در حوزه مشاغل خانگی فعال هستند اما تاکنون هیچ رصد و پایشی از توانمندی بانوان استان سمنان صورت نگرفته است، اظهار داشت: با همکاری جهاد دانشگاهی استان سمنان پایش و رصد کاملی از توانمندی زنان و خصوصاً خانوادههای استان برای توسعه مشاغل خانوادگی و کسبوکارهای خرد انجام میشود.
مهسا شاهحسینی بابیان اینکه مشاغل خانوادگی و کسبوکارهای خرد و پایدار یکی از اهداف دفتر امور زنان و خانواده است که موردحمایت ویژه قرار میگیرند، خاطرنشان کرد: موضوع اشتغال و توانمندسازی بانوان و خانوادههای هم استانی یکی از اثرگذارترین عوامل در افزایش نرخ ازدواج و جوانان است.
نظر شما