به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، تازهترین نشست کمیسیون گردشگری اتاق ایران در منطقه آزاد کیش، با فعالان اقتصادی، انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان این منطقه برگزار و علیاکبر عبدالملکی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران و خسرو نشان معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
این تفاهمنامه، در راستای ایجاد زمینههای همکاری مشترک و استفاده مطلوب از ظرفیتها و تواناییهای تخصصی به امضا رسیده است و طرفین، همکاری در زمینه های تخصصی و تجاری، تهیه گزارش های اقتصادی در خصوص گردشگری، برگزاری نشست های تخصصی، طراحی و تامین زیرساخت های نرم افزاری و فن آوری اطلاعات، اجرای راه کارهای مطلوب به منظور افزایش مشتری مداری، همکاری علمی، تحقیقاتی، دانشگاهی، اقتصادی، آموزش، برگزاری کنفرانس ها، سمینارها، همایش ها، کارگاه ها، نشست های مشترک علمی، ارائه خدمات مشاوره ای، نظارتی، تعریف بانک اطلاعاتی فعالان گردشگری، برگزاری منظم نمایشگاه های اختصاصی و تخصصی گردشگری و صنایع دستی، ایجاد زمینه مشارکت و فعالیت ذینفعان منطقه در اتاق های مشترک ایران با سایر کشورهای هدف گردشگری را دنبال میکنند.
عبدالملکی در این نشست ابراز امیدواری کرد دیگر شهرها و استانهای کشور از تجربه موفق گردشگری کیش در رونق صنعت گردشگری بهره گیرند. او همچنین از پیگیری برای تشکیل فدراسیون گردشگری در اتاق ایران خبر داد و افزود: طرحی با عنوان «فدراسیون گردشگری» در حال تدوین است و تلاش می کنیم صنعت گرشگری ایران را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران با بیان این که رویکرد بین المللی و نگاه فراتر از مرزها در صنعت گردشگری با هدف ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات و استاندارد سازی تاسیسات این حوزه راهکار موثری در جهت جایگزین گردشگری با صنعت نفت ایران است افزود: با ایجاد تعامل سازنده میان مناطق آزاد کشور از جمله منطقه آزاد کیش و فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در آینده نزدیک شاهد اقدامات موثری در این زمینه خواهیم بود.
او با اشاره به این که صنعت گردشگری صنعتی فعال و پویا در ارزآوری و اشتغالزایی در کشور است، بر ضرورت ایجاد کمیسیون گردشگری در مجلس تاکید کرد و گفت: با توجه به این که ۱۴درصد از ارز آوری حاصل از صادرات نفت متعلق به وزارت نفت است، از این رو در راستای دست یابی به اهداف و سیاست های کلان این صنعت در قالب کمیسیون گردشگری که در دستور کار قرار گرفته است، طرح هایی در زمینه توسعه زیرساخت ها، حمل و نقل ریلی و هوایی و اتوبوس های جاده ای اجرا خواهد شد.
عبدالملکی همچنین برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را فرصت خوبی برای جذب مسافران به جزیره کیش، چابهار و قشم عنوان و اظهار کرد: با ایجاد تعامل و همکاریهای موثر میان تمام دستگاههای فعال در این حوزه می توانیم حداقل ۵ درصد مسافران را در روز برگزاری مسابقات جام جهانی قطر به جزیره کیش جذب کنیم.
او همچنین از تلاش و رایزنی جهت تاسیس شعبه ای از اتاق ایران در کیش خبر داد و خاطرنشان کرد این امر میتواند باعث تحولات گسترده در فعالیتهای اقتصادی و تجاری جزیره شود.
در ادامه، خسرو نشان گفت: برای رسیدن به جایگاه ویژه گردشگری نیازمند به تدوین برنامهریزی دقیق و مدون هستیم.
نشان با بیان این که جزیره کیش در حوزه های اقتصادی، عمرانی، گردشگری به یک برند مطرح در کشور تبدیل شده است، افزود: برندسازی در حوزههای مختلف مفهوم عمیقی هست که در این منطقه تحقق یافته است و در مساحت ۹۰ کیلومتر مربع ۵۲هتل ساخته شده و ۶۲ هتل نیز در حال ساخت است.
او تاکید کرد: با برگزاری هفتههای فرهنگی و معرفی اقلیم و اقوام استان های مختلف در جزیره کیش، این منطقه می تواند پایلوت گردشگری هوشمند در کشور شود.
نظر شما