۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹
ایران در ساخت سکوهای نفتی و گازی به خودکفایی رسیده است
مدیر فنی صنایع فراساحل ایران:

ایران در ساخت سکوهای نفتی و گازی به خودکفایی رسیده است

بندرعباس- مدیر فنی مهندسی گروه سازه‌های دریایی و فراساحلی مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران با اشاره به اینکه این مجموعه قادر به ساخت سکوهای نفتی با آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا است، گفت: تاکنون افزون بر ۱۲ پایه سکوی نفتی، ۱۲ جکت و ۱۰ سکوی نفتی در این مجموعه ساخته شده است.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی مجتمع کشتی سازی وصنایع فراساحل ایران، محمد حسین دهقان ضمن اعلام این مطلب بیان داشت: ساخت و طراحی سازه های دریایی نفت و گاز در مجموعه ایزوایکو با دستان توانمند کارشناسان ایرانی، تجهیزات مهندسی، محاسبات دقیق طراحی، بارگیری، نصب و راه اندازی می شود.

وی اضافه کرد: سکوی ۰۷ و ۰۸ هندیجان از جمله سکوهایی بود که ۹۹ و نیم درصد آن در خشکی و کارگاه مجتمع ایزوایکو ساخته شد و نیم درصد باقیمانده نیز با بارگیری این سکو بر روی بارج انجام  و در دریا نصب و به بهره برداری رسید.

مدیر فنی مهندسی گروه سازهای دریایی و فراساحلی ایزوایکو همچنین به سکوهای در حال ساخت هنگام اشاره کرد و گفت: پروژه های انجام شده در حوزه نفت و گاز در این مجموعه می‌توان به ساخت سکوی گازی فاز ۲ و ۳ پارس جنوبی، ساخت سکوی گازی فاز یک پارس جنوبی، ساخت وحمل و نصب سه جاکت در فازهای ۶ ، ۷ و ۸ پارس جنوبی، ساخت و حمل و نصب سه جاکت در فاز ۱۲ پارس جنوبی و ساخت جاکت در سکوی ۱۶ پارس جنوبی اشاره کرد.

دهقان خاطرنشان کرد: ساخت، بارگیری، انتقال و نصب سکوی گازی(۱۷b) و(۱۸b)،  ساخت، حمل و نصب چهار جاکت فاز ۱۴ پارس جنوبی و عملیات ساخت، بارگیری، انتقال و نصب موفقیت آمیز فاز( ۱۴a) از دیگر پروژه های شاخص در این مجموعه است.

این مسوول اظهارکرد: طراحی پایه و تفصیلی برای پروژه ها، مهندسی خرید، ساخت سازه های نفت و گاز به صورت ساحلی و فراساحلی و ساخت سازه های نفتی تجهیز شده همراه با ماشین آلات مدرن از دیگر توانایی‌های این مجموعه عظیم است.

دهقان با بیان اینکه درحال حاضر سکوهای نفتی و گازی در همین مجتمع ایزوایکو ساخته می‌شود، گفت: اعتماد به شرکت‌های داخلی می‌تواند آینده ی صنعت دریایی را تضمین کند و روز به روز بر ارتقای این صنعت در کشور و مجموعه ایزوایکو بیافزاید.

وی با بیان اینکه اکنون به مرزهایی فراتر از دانش صنعت دریایی در حوزه کشتی‌سازی دست یافته‌ایم، عنوان کرد: بخش‌های عمده‌ای از تجهیزاتی که در سکوهای نفتی و گازی بکار رفته ایرانی است و یکی از افتخارات صنعت کشتی‌سازی در کشور و ایزوایکو اینست که با مشارکت بسیاری از شرکت‌های داخلی این بستر را فراهم کرده و امروز بخش‌های زیادی از این تجهیزات در خود کشور ساخته می‌شود.

مدیر فنی مهندسی گروه سازهای دریایی و فراساحلی مجموعه ایزوایکو گفت: امروز کشور ایران در خصوص ساختن سکوها خودکفا شده و در این زمینه وابستگی به دانش کشورهای خارجی نداریم.

دهقان بیان داشت: ایزوایکو نماد باور و توان ایرانی را در منطقه تداعی کرده است و انجام این پروژه‌ها در داخل کشور علاوه بر ایجاد شغل به میزان زیادی صرفه‌جویی ارزی نیز به دنبال داشته است.

وی افزود: اکنون به ازای ساخت هر سکوی نفتی و گازی در مجموعه ایزوایکو بیش از ۵۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌شود.

مدیر فنی مهندسی گروه سازهای دریایی و فراساحلی مجموعه ایزوایکو عنوان کرد: با تداوم پروژه های ساخت سکوهای نفتی و گازی قادریم نیروهای بیشتری را جهت اشتغالزایی در این مجتمع بزرگ صنایع دریایی جذب کنیم که اکنون موفق به جذب نیروهای متخصص مورد نیاز در این حوزه شده ایم.

وی ایزوایکو را به عنوان یکی از برندهای منطقه دانست و گفت: تاثیرگذاری ایزوایکو در حوزه‌های نفت و گاز غیرقابل پنهان است؛ ما مفتخریم که شاهد ساخت سکوهای نفت و گازی که در این مجتمع صنعتی باشیم و  این صنعت تاثیر مثبت و مستقیمی بر اقتصاد و همچنین افزایش ظرفیت برداشت گاز از میادین مشترک گازی داشته است.

کد خبر: ۵۶٬۳۷۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha