پیمان بهرامی در گفتوگو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: روستاهای زیادی در سطح استان داریم که هنوز گاز کشی نشدهاند که ما فرآیند پخش نفت سفید و گاز مایع را برای آنها انجام میدهیم.
وی با اشاره به الکترونیکی شدن توزیع گازوئیل بخش کشاورزی افزود: این افراد باید در سامانه تجارت آسان درخواست و ثبت نام کنند؛ مثلاً اگر کشاورزی تراکتور دارد باید در این سامانه ثبت نام کند تا بتواند سوخت لازم را دریافت کند.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی لرستان عنوان کرد: توزیع سوخت بخش کشاورزی هم به صورت الکترونیکی شده درحالیکه قبلاً کشاورز باید به صورت حضوری سهمیه خود را دریافت میکرد ولی الان کارت بانکی را که بکشد میتواند سهمیه بخش ماشینآلات کشاورزی، تراکتور و ... را تحویل بگیرد.
وی با بیان اینکه این سهمیه مخصوص روستائیانی است که به صورت تمام فصل در روستا زندگی میکنند، تصریح کرد: به افرادی که در تابستان برای کار و کشاورزی به روستا میروند ولی زمستان را در شهر میگذرانند سهمیه تعلق نمیگیرد چون در فصل گرما احتیاجی به سوخت و نفت سفید نیست، اصلاً در فصول گرم سال سهمیهای اعلام نمیشود و فقط مخصوص فصلهای سرماست.
بهرامی با بیان اینکه ما از مهر ماه امسال سه مرحله سهمیه برای روستائیان اعلام کردهایم، خاطرنشان کرد: سهمیه هر خانواده یک تا هفت نفره هر بار که اعلام میشود ۴۴۰ لیتر است؛ از مردم خواهش میکنیم که هرچه سریعتر در سامانه سدف (سامانه درخواست فرآورده های نفتی) ثبت نام کنند و پس از ثبت نام و احراز هویت، کارت بانکی خود را معرفی کنند تا از سهمیه خود جا نمانند.
وی اظهار داشت: تعداد تجهیزات و ماشین آلاتی که به آنها سوخت گازوئیل تعلق میگیرد بسیار زیاد است در نتیجه نمیتوان یک میزان خاصی سهمیه سوخت برای آنها در نظر گرفت مثلاً سهمیه سوخت تراکتور ۱۱۰ اسب بخار ممکن است ۲۰ لیتر باشد از طرفی به تراکتور ۷۵ اسب بخار ۴۰ لیتر سهمیه تعلق بگیرد.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی لرستان با بیان اینکه میزان هر سهمیه با توجه به نوع ماشینآلات کشاورزی متفاوت است، افزود: ماشینآلات کشاورزی مختلفی مثل کمباین، تراکتور، تیلر، چیلر و .... داریم که با توجه به نوع خودرو سهمیه هر یک از آنها فرق میکند.
وی با اشاره به اینکه در سراسر استان مشکلی برای تأمین سوخت نداریم، عنوان کرد: تا پایان مهر ۹۹، حدود ۵۱ میلیون و ۸۷۲ هزار لیتر گازوئیل بین مصرف کنندگان بخش کشاورزی در سراسر استان توزیع شده است.
بهرامی گفت: قبلاً افراد سهمیه خود را از طریق فروشندگای روستایی دریافت میکردند ولی الان بخش کشاورزی، نفت و گاز هم باید به صورت الکترونیکی باشد، صاحب تراکتور برای دریافت سهمیه سوخت خودرو باید مدارکش را به جهاد کشاورزی تحویل بدهد درصورتیکه این مدارک مبنی بر فعال بودن ماشین در بخش کشاورزی تأیید شد میتواند سهمیه سوخت خود را دریافت کند.
وی عنوان کرد: وقتی یک فرد روستایی برای دریافت سوخت به ما مراجعه میکند ابتدا باید شرکت گاز عدم گازکشی روستای آنها را تأیید کند و برای سوخت ماشینآلات هم جهاد کشاورزی باید فعالیت ماشین آلات را در بخش کشاورزی تایید کند.
نظر شما