۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۷
رشد ۲۵ درصدی صادرات پوشاک در ۵ ماه اخیر
مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت خبر داد

رشد ۲۵ درصدی صادرات پوشاک در ۵ ماه اخیر

محرابی، مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: صادرات صنعت پوشاک طی پنج ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲۰ تا ۲۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش بازار، افسانه محرابی مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: صنعت نساجی و پوشاک یک صنعت با اهمیت بالا در ایران و جهان است.

وی اظهارداشت: این صنعت در بحث اشتغال افزایی، ایجاد ارزش افزوده بالا، توسعه صادرات، خلق ثروت، پویایی اقتصادی، ارز آوری و بسیاری موارد دیگر نقش آفرین است.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: این صنعت در شرایط تحریمی می تواند کمک بزرگی برای کشور باشد.

وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه تحریم صنعت نساجی از ۲۰ فروردین امسال از سوی دشمنان کلید خورد، افزود: اقدامات زیادی از جمله تامین مواد اولیه در جهت اینکه تحریم صنعت مزبور را دچار مشکل نکند در کشور انجام شده است.

محرابی اظهارداشت: خوشبختانه با توجه به تلاش های صورت گرفته همه شاهد روند رو به رشد در زمینه تولید پارچه و دیگر ملزومات مورد نیاز برای تولید پوشاک در کشور هستند.

وی ادامه داد: مضاف بر اینکه وزارت صمت در زمینه واردات مواد اولیه صنایع نساجی و پوشاک هرگونه همکاری و مساعدتی که لازم بوده تاکنون انجام داده است.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: کشور طی دو سال گذشته در زمینه تولید و صادرات پوشاک جهش خوبی داشته است.

وی ضمن اشاره به تشکیل شورایعالی برندهای پوشاک در کشور افزود: برند سازی در تمامی کالاهای ایرانی به خصوص پوشاک یک ضرورت است.

محرابی بیان داشت: توسعه برندسازی در حوزه پوشاک باید بیش از گذشته در کشور مورد توجه باشد.

وی در ادامه یادآورشد: صنعت ایران پوشاک طی چند سال اخیر در بحث برندینگ، مدلینگ، طراحی، مارکتینگ، مهندسی فروش و غیره نیز پیشرفت های خوبی را تجربه کرده است.

کد خبر: ۵۱٬۶۳۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha