علی اوسط هاشمی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه مقوله مهارت در جامعه به جایگاه رفیع خود نرسیده است، گفت: ۱۷ گروه ،هدف آموزش های مهارتی در کشور هستند.
وی اظهار کرد: زنان سرپرست خانوار، دانشجویان، سربازان، زندانیان و تمام اقشار مختلف جامعه تحت پوش آموزش های مهارتی هستند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه نزدیک ۶۰ درصد جمعیت کشور تحت پوشش آموزش های مهارتی هستند، گفت: امروز هر سرباز بعد از پایان دوسال خدمت یگ گواهی مهارت را هم کسب می کند.
هاشمی تاکید کرد: هر دانشجو یک مهارت را باید کسب کند و هر فردی هم که در کشور شاغل است باید یک مهارت کسب کند.
وی با بیان اینکه مشاغل رو به ریزش است، ابراز داشت: کرونا باعث شد تا کار گران و صنوف زیادی از کار بیکار شوند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه تکنولوژی اتوماسیون و فناوری با قدرت زیادی وارد عرصه شده است، گفت: فناوری و آی تی تاثیر زیادی بر روی مشاغل دارد و مشاغل نوین اگر فراگیری روز را نداشته باشند در طی چند سال آینده ضعیف شده و از بین می روند.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور، با بیان اینکه مهارت آموزی باید به گفتمان ملی تبدیل شود،تصریح کرد: نگاه توسعهای به مقوله مهارت محور عملیاتی نشده است.
هاشمی با بیان اینکه نگاهها به سوی مدارج دانشگاهی و کسب مدرک بوده است، افزود: امروز جامعه به نیروی توانمند و متخصص نیاز دارد.
وی با بیان اینکه در ۴۰ مرکز آموزش نیروهای مسلح دوره آموزش فنی و حرفه ای راه اندازی شده است، گفت: ۸۵ درصد از افراد مشمول زیر دیپلم تا دکترا فاقد مهارت هستند.
نظر شما