۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰
جزییات محدودیت‌های کرونایی در دستگاه‌های اجرایی
معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری تهران اعلام کرد

جزییات محدودیت‌های کرونایی در دستگاه‌های اجرایی

عباس پاشا، معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری تهران جزییات محدودیت‌های کرونایی را در دستگاه‌های اجرایی اعلام کرد.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، غلامرضا عباس پاشا افزود:با توجه به نگرانی‌های گسترش شیوع بیماری کرونا در استان تهران با هدف قطع زنجیره انتقال بیماری؛ ضرورت تشدید نظارت و اجرای تدابیر جدی در مدیریت همه گیری بیمار به دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران و شهرداران استان تهران ابلاغ شد.

در این ابلاغیه تاکید شده است که نسبت به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی توجه ویژه‌ای مبذول داشته شود به شکلی که کلیه کارکنان شاغل در دستگاه‌های اجرایی مکلف به اجرای صحیح و دقیق شیوه نامه‌های بهداشتی در محیط اداری، رعایت بهداشت فردی، خود مراقبتی، خوداظهاری از ابتلا، استفاده اجباری از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و همچنین ارائه خدمات صرفا به مراجعه کنندگانی که از ماسک استفاده می‌کنند، هستند.

رعایت نشدن این موارد توسط کارکنان تخلف اداری محسوب شده و برابر بخشنامه سازمان امور اداری و استخدامی کشور و تاکید مکرر ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، مجازات از اخطار کتبی تا انفصال موقت اعمال شود.

مدیران و مقامات مسئول دستگاه‌های اجرایی موظفند نسبت به ضدعفونی محیط‌های اداری تمهیدات لازم در خصوص تب سنجی روزانه کلیه کارکنان و مراجعان و ممانعت از حضور افراد بدون ماسک و مشکوک به بیماری در محیط کار اقدام کنند.

همچنین استفاده از ظرفیت دورکاری با تمهیدات و زیرساخت‌های لازم دستگاه‌های اجرایی برای ارائه خدمات مطلوب به صورت الکترونیکی از منزل توسط کارکنان واجد شرایط در راستای اجرای بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور با اولویت کارکنان مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و خاص بالای ۶۰ سال سن همکاران اناث باردار و مادران دارای فرزند زیر شش سال فراهم شود.

در راستای توسعه دولت الکترونیک نسبت به تامین و ایجاد زیرساخت جهت پیاده سازی و ارائه خدمات الکترونیکی نظیر پیشخوان الکترونیکی ارباب رجوع با هدف کاهش تردد ارباب رجوع به ادارات باید تدابیر و اقدامات لازم انجام شود.

همه همایش ها، جلسات عمومی، برنامه‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی با استفاده از امکانات و فناوری‌های ارتباط غیر حضوری از قبیل وبینار، ویدئو کنفرانس، شبکه‌های اجتماعی و آموزش‌های مجازی و نظایر آن‌ها برگزار شود. در صورت اجتناب ناپذیر بودن برگزاری حضوری جلسات با حداقل شرکت کننده و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی اقدام شود.

با توجه بسترش و تکرار شیوع بیماری و همچنین حساسیت اکثر جامعه نسبت به رخداد این بیماری علاوه بر مداخله دولت نیازمند آگاهی بخشی و توانمندسازی و مشارکت آحاد جامعه برای مهار و کنترل شیوع بیماری هستیم، لذا باید تا حد ممکن با مداخلات محدود کننده از شیوع گسترده این بیماری جلوگیری کنیم.

کد خبر: ۴۷٬۷۵۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha