۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰
لزوم تشدید نظارت بر صنوف و ادارات برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی
معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد

لزوم تشدید نظارت بر صنوف و ادارات برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی

حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت گفت: همه باید دست به دست هم بدهیم تا نظارت بر صنوف، ادارات و سطح جامعه را به شدت افزایش دهیم چون وضع فعلی نگران کننده است.

به گزارش بازار، ایرج حریرچی با اشاره به اینکه تعداد فوتیهای روزانه تا حدود ۲۰۰ نفر عدد کمی نیست، افزود: در دوران جنگ تحمیلی تعداد شهدا به طور میانگین روزانه ۶۸ نفر بود.

وی ادامه داد: در پایتخت از روز شنبه، مشاغل سطح سه و قسمتی از مشاغل سطح دو، تعطیل اعلام و اقدامات و نظارت ها تشدید خواهد شد.

حریرچی گفت: نیروی نظارتی وزارت بهداشت هفت هزار نفرند که این تعداد نیرو نسبت به اماکن رسمی کشور که پنج میلیون مرکز و غیررسمی هفت میلیون مرکز، نمی توانیم با هفت هزار نیرو بازدید کامل داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شرایط باید به دوران ابتدایی یا اردیبهشت ماه بازگردد افزود: بسیج، سپاه و ارتش با تمام امکانات وارد شدند البته صنوف هم باید در این شرایط وارد عرصه شوند و دستگاه های نظارتی صنوف نسبتاً خوب کار کردند اما با شرایط ایده آل فاصله دارند.

معاون کل وزارت بهداشت درباره اجباری بودن ماسک در تهران هم گفت: تاکنون استفاده از ماسک فقط در اماکن، ادارات و مغازه ها اجباری بوده است و برای افرادی که در خیابان تردد داشتند الزامی نداشتیم.

حریرچی افزود: استفاده اجباری از ماسک در تهران که در این هفته فرهنگ سازی و از هفته آینده اجباری خواهد شد و تصویب اخذ جریمه از کسانی که از ماسک استفاده نمی کنند و میزان جریمه برای استفاده نکردن از ماسک که شنبه آینده نهایی می شود بهترین دستاوردهای جلسه امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا بود.

وی درباره تأثیر تعیین جریمه گفت: در حال حاضر نگرانی بابت افزایش تعداد فوتی ها در کشور وجود دارد و بر اساس پیش بینی، اگر ۹۵ درصد مردم از ماسک استفاده کنند در پیشگیری از این بیماری بسیار مؤثر است.

حریرچی با اشاره به اینکه امید چندانی به استفاده از واکسن یا داروی مؤثر در آینده نزدیک نیست افزود: مبارزه با این ویروس در سطح بیماری و کشف بیماری با وزارت بهداشت است ولی مبارزه با این ویروس در سطح کشوری رویکرد رفتاری و اجتماعی نیاز دارد که حکومت ها مکلف به انجام آن هستند.

وی ادامه داد: امیدواریم با تغییر سیاست ها و تغییر شرایط فعلی اقدامات اساسی تر انجام شود و منابع لازم در اختیار وزارت بهداشت با توجه به اینکه در شرایط جنگی هستیم قرار گیرد ولی اثرات مضر ابتلا، بستری و مرگ و میر کلی کرونا در اقتصاد از خود اثرات مستقیم اقتصادی شدیدتر است.

معاون کل وزارت بهداشت اعلام کرد: در حال حاضر در هفت استان ایجاد محدودیت ها وضع شده که ممکن است بر اساس تصمیم ستادهای استانی مبارزه با کرونا اقداماتی در سایر استان ها انجام شود.

حریرچی افزود: در استان قم، اصفهان و آذربایجان شرقی نگرانی بسیار بالاست و همچنین در آذربایجان غربی احتمالاً تا پس فردا تصمیم گیری می شود و امکان تمدید محدودیت ها در این استان ها وجود دارد.

کد خبر: ۴۵٬۳۴۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha